Konyaaltı Belediyesi, hayvan konforunu artırmak ve hijyen standartlarını yükseltmek amacıyla, personele yönelik özel bir eğitim programı düzenledi. Program, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü’nün koordinasyonunda belediye çalışanlarına yönelik gerçekleştirildi.
Konyaaltı Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından Konyaaltı Belediyesi birim çalışanlarına ‘Hayvan Bakım ve Hijyen Eğitimi’ verildi. Eğitim, hayvan bakımında dikkat edilmesi gereken temel ilkeler, hijyen uygulamaları ve çevresel sağlık konularına yönelik gerçekleştirildi. Hayvan konforunu sağlamak için uygun barınma şartları, beslenme yöntemleri, hastalık önleme tedbirleri gibi başlıklar detaylı şekilde ele alındı. Ayrıca, hayvanlarla çalışırken uyulması gereken hijyen standartları ve bulaşıcı hastalıklardan korunma yolları üzerine bilgi aktarıldı. Belediye yetkilileri, hijyen standartlarını yükseltme hedefleri doğrultusunda çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini ve bu sayede toplum sağlığına ve çevre bilincine önemli katkılar sağlamayı amaçladıklarını ifade etti. Eğitimin sonunda, katılan personele sertifika verildi.
Antalya’da yağış nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde bir kişi yaralandı.
Antalya'da gençler arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Olayda aldığı bıçak darbeleri ile 23 yaşındaki genç hayatını kaybederken, 1 kişi ise ağır yaralandı.
Antalya'da aynı evde şubat ayında annesini, 16 Mart'ta babasını kaybeden 51 yaşındaki Bahadır Yılmaz, aynı dairede ölü olarak bulundu.
Antalya'da tankere su doldurmak için gelen yaşlı adamın sulama kanalında cansız bedeni bulundu.
CW Enerji, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren satış noktaları ile 15. CW Akademi MTS Çalıştayı 170. Eğitimi’nde buluştu.
Alanya Eski Belediye Binası’ndaki Meclis Salonu, öğrencilerin 24 saat kullanabileceği bir ders çalışma alanına dönüştürüldü.
Yorumlar (0)