Antalya / Konyaaltı

Konyaaltı'nda Çevre Dostu Proje: Öğrenciler HayatPark'a Çim Ekti

Konyaaltı'nda bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler, HayatPark'ta düzenlenen etkinlikte çim ekimi gerçekleştirdi.

Konyaaltı'nda Çevre Dostu Proje: Öğrenciler HayatPark'a Çim Ekti

Konyaaltı ilçesinde bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde HayatPark’ta çim ekimi gerçekleştirdi.
Konyaaltı ilçesinde bulunan okullarda eğitim gören öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi bünyesinde Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yardımlarıyla HayatPark’a çim ekti. Öğrencilere ekipler tarafından çim alanı oluşturmadan çim bakımına kadar teknik bilgi verildi.
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Öncü Ceylan Baloğlu, "İlçemizde bulunan okullar sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde belediyemize başvuruda bulundu. Biz de Konyaaltı Belediyesi olarak talep eden okullarda eğitim gören öğrencilerimize HayatPark’ta bakım çalışmaları ve çim ekimi ile ilgili genel bir bilgilendirme yaptık. Çim alanı nasıl hazırlanır, çim ekimi nasıl yapılır konularında öğrencilere teknik bilgi verdik. Bu bilgilendirmenin ardından da uygulamalı olarak öğrencilere çim ekimi yaptırarak vatandaşın kullanımına nasıl hazır hale getirildiğini gösterdik" dedi.
Etkinliğe katılan öğrencilerden Duru Nama da, "Bugün burada Konyaaltı Belediyesi HayatPark’ta çim nasıl ekilir bunu öğrendik ve uygulamalı olarak da çim ekimi gerçekleştirdik" dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi  öğrencilerinden farkındalık projesi
Bölgesel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinden farkındalık projesi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç.Dr. Canan Gürsoy koordinatörlüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Organ ve Doku Nakil Biriminin destek ve katkılarıyla, organ bağışı bilinci ve farkındalığını arttırmak amacıyla bilgilendirme ve organ bağışı için stant kuruldu.

Öğrenciler Sosyal Sorumluluk İçin Şehitlerin Yanında
Yaşam

Öğrenciler Sosyal Sorumluluk İçin Şehitlerin Yanında

Yozgat’ta Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde köy köy gezerek vatan uğruna şehit düşen askerlerin kabirlerini ziyaret ediyor, çevre temizliğini yapıyor, bayraklarını ve mezar taşlarının yazılarını yeniliyor.

KMÜ'den Kuşaklararası Etkileşim: '60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi' Projesi
Yaşam

KMÜ'den Kuşaklararası Etkileşim: '60+ Yaşam Boyu Öğrenme Akademisi' Projesi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha hayata geçiriliyor.

Düzce öğrencilerden örnek sosyal sorumluluk projesi
Yaşam

Düzce öğrencilerden örnek sosyal sorumluluk projesi

Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Sigortacılık ve Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencileri, Prof. Dr. Öznur Bozkurt rehberliğinde, örnek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdi.

Sakarya'da öğrenciler hayata sosyal sorumluluk projeleri ile dokundular
Yaşam

Sakarya'da öğrenciler hayata sosyal sorumluluk projeleri ile dokundular

SUBÜ Ferizli MYO öğrencileri, ‘Gönüllülük Çalışmaları’ isimli ders çerçevesinde hazırladıkları sosyal sorumluluk projeleri ile kütüphane yenilediler, cami temizlediler ve Karasu sahilinde çevre temizliği yaptılar.

Kars’ta ‘Odam Kütüphanem’ Projesi
Etkinlik

Kars’ta ‘Odam Kütüphanem’ Projesi

Kars’ta “Odam Kütüphanem” Projesiyle ders çalışma masası olmayan öğrencimiz kalmayacak.