ANTALYA (İHA) - Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı sahili şiddetli yağış ve fırtınanın ardından dedektörle altın ve bozuk para arayanların adresi oldu. Birçok vatandaş ise dalgaları izlerken, yabancı uyruklu kişiler ise denize girmeye çalıştı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyardığı Antalya'da şiddetli yağış ve fırtına etkisini yitirdi. Dün gün boyu etkili olan yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına ve yağmur bugün etkisini yitirdi. Bulutlu havayı fırsat bilen vatandaşlar, dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne geldi. Vatandaşlar hem dev dalgaların görselliğini izledi hem de o anları fotoğraf çekerek ölümsüzleştir. Kumsala inmeyenler ise sahilde bandında yürüyüş yaptı. Bazı vatandaşlar ise yazın sahilde turistlerin düşürdüğü ziynet eşyası yada bozuk paraları dedektörle aradı. Şiddetli dalgaların etkisi ile sahilin birçok yerinde çalı çırpıların toplandığı göruldu.
Denizli'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, kaçak kazı yapan dört şüpheli suçüstü yakalandı. Detaylar haberimizde..
Antalya'da Meteoroloji'nin turuncu kodlu uyarılarının ardından gelen yağış ile fırtına sonrası sahaya çıkan define avcıları, bu sefer de yanıltmadı
Isparta'da kendilerini belediye personeli olarak tanıtan ve kepçeyle mahalleye gelen 4 şahıs, kazı çalışması başlattı.
UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde define arayan 5 kişi suçüstü yakalandı.
Afyonkarahisar’da jandarma devriyesini görerek kaçmaya çalışan şahıslar dedektör ve define malzemeleri ile yakalandı. Detaylar haberimizde..
Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesi Kemerkaya köyü Yedikapı mevkiinde define arayan 2 şahsı jandarma ekipleri yakaladı. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)