Antalya / Konyaaltı

Konyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakin

Milyonlarca turistin vazgeçilmez sahili olan Konyaaltı sahilinde yağmur nedeniyle durgunluk yaşanıyor

Konyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakin

Zaman zaman yağmurun etkili olduğu turizmin başkenti Antalya’da her yıl milyonlarca turistin ve vatandaşın uğrak noktalarından olan dünyaca ünlü Konyaaltı sahili sessizliğe büründü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından şiddetli yağmura karşı uyarılan Antalya’da, 3 gündür zaman zaman yağmur etkili oluyor. Uyarıların ardından Antalya’da her yıl milyonlarca turistin ve vatandaşın uğrak noktalarından olan dünyaca ünlü Konyaaltı sahili sessizliğe büründü. Sahile gelen az sayıda turistin denize girerek ara ara kendisini gösteren güneş karşısında güneşledi. Yerli vatandaşlar ise daha çok balık tutarak ve arkadaşları ile sohbet ederek zamanı değerlendirdi. Bazı vatandaşlar ıssızlaşan sahilde şaşkınlıklarını gizleyemedi. Birçok kişi ise denize ayaklarını sokmayı tercih etti.

"Biz de bu sessizliği değerlendirerek, kafamızı dinlemek istedik"

Arkadaşı ile sahile gelen Osman Samet Okur, “Havanın kapalı olmasından dolayı denizde kimsenin olmadığını gördük. Güzel bir manzarası var herkesin gelip görmesini isterdim. Biz de bu sessizliği değerlendirerek, kafamızı dinlemek istedik. Konyaaltı sahili çok güzel bir sahildir. Biz de zaman zaman gelip burada denize giriyoruz. Şu an daha çok turistler denize giriyor” dedi.

Sahilin bugün çok sessiz olduğunu belirten Adem Aslantaş ise, “Fazla insan yok. Havadan kaynaklanıyor. Su sıcak. Bazen dersten çıkınca buraya gelerek kafa dinliyoruz” sözlerine yer verdi.

Konyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakinKonyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakinKonyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakinKonyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakinKonyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakinKonyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakinKonyaaltı sahili yağmur nedeniyle çok sakin

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Konyaaltı Sahili'ne 300 metre mesafede kıskandıran ucuz tatil
Bölgesel

Konyaaltı Sahili'ne 300 metre mesafede kıskandıran ucuz tatil

Turizm kenti Antalya’da daha ucuza tatil yapmak isteyenlerin merkezi karavanlar oldu. Konyaaltı Sahili'ne 300 metre mesafede kurulan karavanlarda yapılan tatiller görenleri adeta kıskandırdı.

Yağmur Beauty’den altın yağmuru kampanyası Hem güzelleşin hem de kazanın
Tanıtım

Yağmur Beauty’den altın yağmuru kampanyası Hem güzelleşin hem de kazanın

Yağmur Beauty Güzellik Salonu’nun düzenlediği Altın Yağmuru kampanyası, müşterilerine altın ve özel hediyeler sunarak dikkat çekmeye devam ediyor.

Burdur'da yağmurlu günler kapıda! İşte Burdur ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu
Bölgesel

Burdur'da yağmurlu günler kapıda! İşte Burdur ve ilçelerinin 5 günlük hava durumu

Burdur ve ilçelerinde bu hafta hava durumu yağışlı geçecek. Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri yağmur etkili olacak. Detaylar için hemen tıklayın!

Çeltikçi’de yağmur kanalları açılıyor! Başkan Ezin 'Sözde değil, özde çalışıyoruz'
Yerel Yönetim

Çeltikçi’de yağmur kanalları açılıyor! Başkan Ezin 'Sözde değil, özde çalışıyoruz'

Çeltikçi Belediyesi, kapalı yağmur kanallarını açarak sel ve su baskını riskini azaltıyor. Başkan Ramazan Ezin yaptığı açıklamada, "Özde çalışıyoruz!" dedi. Detaylar için tıklayın.

Kepez Belediyesi'nden su baskınlarına karşı drenaj atağı
Bölgesel

Kepez Belediyesi'nden su baskınlarına karşı drenaj atağı

Kepez Belediyesi Baraj Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi ve Göksu Mahallesi Nene Hatun Caddesi'ndeki yağmur suyu sorununu drenaj hattı ile çözdü.

12 yaşındaki Burdurlu Yağmur Sena hüzne boğdu Son yolculuğuna uğurlandı
Bölgesel

12 yaşındaki Burdurlu Yağmur Sena hüzne boğdu Son yolculuğuna uğurlandı

Fethiye’de eğitim gören ve başarısıyla tanınan 12 yaşındaki Yağmur Sena Şakır, genç yaşında hayata veda etti. Tefenni’de gözyaşları arasında defnedildi. Detaylar haberimizde.