TBB’den 7 Yıl Sonra Korkuteli Belediyesi’ne Araç Hibesi
Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından 34 belediyeye hibe edilen hizmet araçları, Ankara Gölbaşı’nda düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Törene Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’ da katıldı.
Korkuteli Belediyesi’ne yedi yıl aradan sonra Türkiye Belediyeler Birliğinden araç hibe desteği geldi. Tahsis edilen araç, ilçede belediyenin hizmetlerini daha etkin ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmesine katkı sağlayacak.
Konu ile ilgili açıklama yapan Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran,“ Türkiye Belediyeler Birliği (TBB)'nin araç teslim törenine katıldık. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda TBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun ve TBB encümenlerimizin taktiriyle belediyemize araç hibe desteği geldi. Bu yedi yıl aradan sonra bir ilk, Türkiye Belediyeler Birliğinden en son yedi yıl önce araç desteği almış belediyemiz.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin belediyelere yönelik bu tür destekleri, yerel hizmetlerin güçlenmesine büyük katkı sunuyor. Korkuteli’miz için teslim aldığımız bu araç, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunma hedefimize destek olacak. Korkuteli’mize daha iyi hizmet sunmak adına durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı TBB Encümen Üyelerine ve Sayın Ekrem İmamoğlu'na teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.
Korkuteli Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. 28 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Korkuteli Kitap Günleri, edebiyat tutkunlarını yazarlarla buluşturacak.
Korkuteli Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte park ve bahçelerde kapsamlı bakım çalışmalarına başladı. Ekipler, ilçedeki tüm yeşil alanlarda temizlik, boyama ve çim biçme işlemlerini titizlikle sürdürüyor.
Korkuteli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Yeşilyayla Mahallesi’nde taş döşeme çalışmaları başlatıldı.
Korkuteli Belediyesi, Taşkesiği Mahallesi’nde evi yanan Ahmet Asar’a yardım eli uzattı. Yangında evini kaybeden Asar’a geçici barınma imkânı sağlamak amacıyla belediye tarafından konteyner desteğinde bulunuldu.
Korkuteli Belediyesi, kadın kuaförü, güzellik uzmanı, usta ve fotoğraf-video çekim personeli alımı yapacak. Başvuru detayları haberimizde!
Korkuteli Belediyesi, Küçükköy Mahallesi’nde su baskınlarını önlemek için büz döşeme çalışması gerçekleştirdi.
Yorumlar (0)