Korkuteli’nde program Korkuteli-Elmalı yolu, Ulucak yol kavşağında gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen sene startını verdiği fidan dikim etkinliği, bu yıl Korkuteli’nde Korkuteli-Elmalı yolu, Ulucak yol kavşağında gerçekleştirilecek.
Korkuteli Orman Müdürü Ahmet Keser yapılacak fidan dikme etkinliği ile ilgili olarak; “Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 11.11.2020 Çarşamba günü Saat 11:11 de Tarım ve Orman Bakanlığının koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve tüzel kişiler tarafından ağaçlandırma ve erozyon kontrolü kapsamında tüm yurtta eş zamanlı olarak fidan dikme etkinliği tertiplenecektir. Korkuteli ilçemizin programı pandemi nedeniyle azami hassasiyet gösterilerek Korkuteli-Elmalı yolu, Ulucak yol kavşağında yapılacak olup, katılımlarınızı bekleriz” dedi.
Kaynak: korkuteli gündem gazetesi
“Geleceğe Nefes Cumhuriyet’e Nefes” sloganıyla kutlanan 11 Kasım Millî Ağaçlandırma Günü çerçevesinde, Kütahya’da 71 farklı lokasyonda toplamda 29 bin fidan toprakla buluşturuldu. Devamı haberimizde..
Bucak’ın Çamlık Köyü’nde 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliğinde protokol üyeleri ve vatandaşlar fidan dikerek doğaya katkı sağladı. Çevre duyarlılığının simgesi olan bu etkinlikte kızılçam, karaçam ve zeytin fidanları toprakla buluştu.
Türkiye’nin dört bir yanında “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında fidan dikme etkinlikleri düzenlendi. Aras Elektrik de personeli ile katıldığı etkinlikte 100. Yıl Hatıra Ormanı’nda fidanları toprakla buluşturdu.
Burdur'da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Lavanta Tepesi Otel yolunda 2.023 adet fidan dikimi gerçekleştirildi.
Yorumlar (0)