Antalya / Korkuteli

Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nda% sınıf ve Ana sınıfı Kayıtlar Başladı

Antalya ili Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu; İlçe birincileri çıkaran, Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine öğrenci yerleştiren, 15 kişilik sağlıklı ve ferah sınıf ortamında, Yabancı Dil Ağırlıklı (İngilizce ) nitelikli bir eğitim ortamı sunmaktadır.

Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nda% sınıf ve Ana sınıfı  Kayıtlar Başladı

NAZLI İRFAN ÖNAL İMAM HATİP ORTAOKULU’NDA 5.SINIF VE ANA SINIFI KAYITLARI BAŞLADI
Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nda İdareci, öğretmen, öğrenci ve velileri ile bütünleşip ortak akıl yürüten bir yönetim anlayışıyla, okulumuz için mesai gözetmeksizin canla başla çalışan dinamik öğretmen kadrosuyla eğitim öğretime tüm hızıyla devam ediyor.
Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu; İlçe birincileri çıkaran, Fen ve Sosyal Bilimler Liselerine öğrenci yerleştiren, 15 kişilik sağlıklı ve ferah sınıf ortamında, Yabancı Dil Ağırlıklı (İngilizce ) nitelikli bir eğitim ortamı sunmaktadır.
Zengin kütüphanesi, bilgisayar laboratuvarı, akıl ve zekâ oyunları sınıfı, konferans salonu, kantin ve ferah bir bahçe ile öğrencilerinin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle desteklendiği bir ortam sunmaktadır.
Ayrıca hayırseverlerin desteklediği okulumuzda bu yıl sürpriz hediyeler de öğrencilere dağıtılacaktır.
5.sınıfa kayıt yaptıran her öğrenciye 3.000 TL Nakit hoş geldin desteği verilecek olup, bunun yanında çekiliş ile tablet, akıllı bileklik, lisanlı forma ve top, akıl ve zekâ kutu oyunları, kırtasiye çeki gibi diğer hediyelerde yer alacaktır.
Okulumuzun anasınıfı bölümünde de 4, 5 ve 6. yaş çocuklarımız için tam gün eğitim öğretim yapılmaktadır. Sabahtan öğleye kadar okul öncesi programı, öğleden sonrada dini eğitim programı uygulanan okulumuzda 2 şube yer almaktadır.
5.sınıf ve Ana Sınıfı kayıtları başlamıştır.Korkuteli Nazlı İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nda% sınıf ve Ana sınıfı  Kayıtlar Başladı

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Korkuteli’nde anaokulu ve birinci sınıflar, uyum eğitimine başladı
Yerel Yönetim

Korkuteli’nde anaokulu ve birinci sınıflar, uyum eğitimine başladı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), bu yıl anaokulu ve ilkokula başlayacak öğrenciler için dün eğitim başladı.

Antalya'da trafik kazası! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkardı!
Bölgesel

Antalya'da trafik kazası! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkardı!

Antalya Manavgat'ta meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza sonrası diğer sürücü "Bana çarptı" dese de güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkardı.

Başkan Bahar: "Vergi ödeyenleri cezalandırmayalım"
Yerel Yönetim

Başkan Bahar: "Vergi ödeyenleri cezalandırmayalım"

Gündemdeki vergi paketi hakkında görüşlerini dile getiren ATSO Başkanı Ali Bahar, "İş dünyası olarak sürekli kendimizi ekonomik gelişmelere ve mevzuat değişikliklerine karşı kollayan bir savunma durumundayız" dedi.

Antalya'da Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada
3. Sayfa

Antalya'da Madde bağımlısı gencin içler acısı hali kamerada

Antalya’da uyuşturucu etkisindeki madde bağımlısı bir gencin içler acısı hali kameralara yansıdı

Finike'de 3 günlük unutulmaz festival coşkusu
Yaşam

Finike'de 3 günlük unutulmaz festival coşkusu

Antalya'da Finike Belediyesi tarafından bu yıl 34'üncüsü düzenlenen Finike Festivali kapsamında,1 Temmuz Kabotaj Bayramı'nın 98'inci yıl dönümü büyük bir coşku ile kutlandı.

ATB Haziran hal endeksini açıkladı
Yaşam

ATB Haziran hal endeksini açıkladı

Antalya hallerinde işlem gören domates miktar endeksi yıllık yüzde 6,83 ve sebzede yüzde 7,88 azalırken, meyvede yüzde 2,13 arttı. Domates fiyat endeksi yıllık yüzde 27,49 artarken, sebze fiyat endeksi yıllık yüzde 45,53 arttı, meyvenin yıllık işlem miktarındaki artışa rağmen fiyat endeksi yıllık yüzde 89,80 arttı.