Mustafa Çavdar

Beşiktaş 10 kişi kalan Trabzonspor'u mağlup edemedi 1-1

Mustafa Çavdar'ın 'Beşiktaş 10 kişi kalan Trabzonspor'u mağlup edemedi 1-1' adlı köşe yazısı

Mustafa Çavdar

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KALAN TRABZONSPOR U MAĞLUP EDEMEDİ 1-1

2024-2025 Yılı Futbol Sezonu Trendyol Süper Ligde Beşiktaş 15 Eylül Pazar Günü Saat 20.00 de Papara Park Stadyum unda Trabzonspor ile 1-1 Kalarak Puanları paylaştı. Ligin 5.Haftasında A SPOR Skorbord dan, TRT RADYO dan Erdoğan Arıkan nın An Anlatım Ve Yorumları ile Müsabakada Golleri Trabzonspor da 17.dak.Okay Beşiktaş da 39.dak.Fernandes attı.Trabzonspor da 12.dak.Visca Kırmızı Kart Gördü.Çanakkale, Eskişehir, Ankara, Kayseri Bölgesinden Ali Şansalan, Serkan Olguncan, Mustafa Savranlar, Turgut Doman Var da Özgür Yankaya, A Var da Kerem Ersoy Hakem Triosu Maçı yönetti.Oyuncu değişikliklerinin olduğu Maça Beşiktaş Mert, Svensson, Gabriel, Musrafı, Rashica, Felix, İmmobile, Fernandes, Rafel, Artur, Eduardo, Trabzonspor ise Uğurcan, Batista, Visca, Bardhi, Stefan, Orsic, Pedro, Okay, Stefano, Evren, Simon isimli oyuncularla çıktı.

FENERBAHÇE KASIMPAŞA YI 2-0 YENDİ

2024-2025 Yılı Futbol Sezonu Trendyol Süper Ligde Fenerbahçe 15 Eylül Pazar Günü Saat 17.00 de Recep Tayyip Erdoğan Stadyum unda Kasımpaşa yı 2-0 yenerek Puanını 13 e Çıkardı.5.Haftada A SPOR dan, TRT RADYO dan Gökhan Aktik in Anlatımı ve yorumları ile Golleri Fenerbahçe de 22.dak.Maxımın 39.dak.Tacid attı. İzmir, Denizli, Antalya, İstanbul Bölgesinden Halil Umut Meler, İbrahim Bozbey, Murat Curbay, Davut Çelik.Var da Sarper Saka, A Var da Ceyhun Sesigüzel Hakem Triosu Maçı yönetti. Oyuncu değişikliklerinin olduğu Müsabakaya Fenerbahçe Livakovic, Mert, Çağlar, Rodrigo, Oosderwolde, İsmail, Fred, Nesyri, Tacid, Maxımın, Szymanski Kasımpaşa ise Andreas, Winek, Gökhan, Josip, Haris, Kevin, Yasin, Loret, Opoku, Nuno, Ahmed, isimli oyuncularla çıktı

2.LİG VE 3.LİG MÜSABAKALARI

Sarıyer-Kepez Ziya Öniş Stadı 15 Eylül Pazar Saat 16.30 1-1 Soma-0 Buca-1 Atatürk Stadı Golü 41.dak.Mehmet attı.Altınordu-2 Isparta-0 Golleri Metin Oktay Stadında 42.dak.Sami 68.dak.Emre attı.Kütahya-2 Velimeşe-0 Dumlupınar Stadında Golleri 15.dak.Arda 76.dak.Emir attı.Uşakspor-0 Balikesir-2 1 Eylül Stadında Golleri 45+1 de Artunç 87.dak.Volkan attı.Silifke Şehir Stadı Silifke-0 Muş-0 Milli Egemenlik Stadı Alanya Kestel-2 Mustafa Kemal Paşa-3 Golleri Kestelde 75.dak.Alihan 90+5 de Burak Mustafa Kemal Paşa da 39.dak.Kerem, 47, dak.Erdal 90+1 de Emin attı.14 Eylül Cumartesi Saat 16.30 Nilüfer-1 Denizli-1 Golleri Denizlide 76.dak.Emre Nilüferda 56.dak.Aykut attı.Kuşadası-0 Artvin Hopa-1 Atatürk Stadında Golü 29.dak.İdris attı.Diyarbekir-2 Serik-4 Seyrantepe Stadında Golleri Diyarbekir de 6.dak.Emir, 90+2 de Serhan Serikte İse 45+5 de Şahverdi, 52 de Hakan, 59dak.Cem.71.dak.Erkan attı.

GALATASARAY RİZESPOR U 5-0 MAĞLUP ETTİ.

2024-2025 Yılı Futbol Sezonunda Trendyol Süper Ligde Galatasaray 14 Eylul Cumartesi Günü Saat 20.00 de Ali Sami Yen Stadyum unda Rizespor 5-0 yendi.A SPOR Skordbord da, TRT RADYO da Özkan Öztürkün Anlatımı ve yorumları ile Golleri da Galatasaray da 3.dak.Davidson, 25.dak.Abdulkerim, 49.dak.Gabriel, 61.dak.Mertens, 80.dak.Barış attı.Bursa, Antalya, Balıkesir Bölgesinden Arda Kardeşler, Hakan Yemişken, Abdullah Sarı, Adnan Kayatepe Var da Emre Kargın, A Var da İbrahim Uyarcan Hakem Triosu Maçı yönetti.Oyuncu değişikliklerinin olduğu Müsabaka ya Galatasaray Muslera, Jakobs, Davidson, Mertens, Yunus, Gabriel, Barış, Torrerira, Osimhen, Abdulkerim, Kaan Rizespor ise Grbıc, Alıkulov, Attila, Casper, Laonnis, Ali, İbrahim, Mithat, Taha, Akintola, Anıl, isimli oyuncularla çıktı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA OĞUZHANSPOR DENİZLİSPORU P. 6-5 YENDİ

Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur Maçında Bucak Belediyesi Oğuzhanspor 11 Eylül Çarşamba Günü Saat 14.30.da Bucak İlçe Stadında 90.dak.ve Uzatmalarda 0-0 biten Müsabakada 3.Lig Ekibi Denizlisporu Penaltılarda 6-5 yenerek 2.Tura çıktı.Antalya Bölgesinden İbrahim Güner, Adem Kıyak, Furkan Yıldız, Feyyaz Arıcı Hakem Triosu Maçı yönetti.Denizlisporlu Nurinin Kırmızı Kart Gördüğü Müsabakada Muğladan Gözlemci Yusuf Yaratıcı, İzmirden Temsilci Ertuğrul Özten, S.Komseri Şahin Dinler Ömer Demir Görev yaptı.Oyuncu değişikliklerinin olduğu Maça Bucak Belediyesi Oğuzhanspor İlyas, Ali, Erden, İsmail, Tahir, Sergen, Ömer, Soner, Salih, Ertan, Yusuf Denizlispor ise Ali, Oğuzhan, Rıza, Süleyman, Ahmet, Kemal, Melih, Talha, Nuri, Miraç, Ertuğrul isimli oyuncularla çıktı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Mustafa Çavdar Diğer Yazıları

15
EKİM

2024

A Milli Takımımız İzlanda'yı 4-2 mağlup etti

Mustafa Çavdar'ın 'A Milli Takımımız İzlanda'yı 4-2 mağlup etti' adlı köşe yazısı... Türkiye A Milli Takımı, Uefa Uluslar B Ligi'nde İzlanda'yı deplasmanda 4-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Devamı

07
EKİM

2024

Galatasaray Alanyaspor'u 1-0 yendi

Mustafa Çavdar'ın 'Galatasaray Alanyaspor'u 1-0 yendi' adlı köşe yazısı... Devamı

30
EYLÜL

2024

Fenerbahçe Antalya'dan galip dönüyor 2-0

Mustafa Çavdar'ın 'Fenerbahçe Antalya'dan galip dönüyor 2-0' adlı köşe yazısı... Devamı

23
EYLÜL

2024

Kadıköy'de Galatasaray Fenerbahçe'yi 3-1 yendi

Mustafa Çavdar'ın 'Kadıköy'de Galatasaray Fenerbahçe'yi 3-1 yendi' adlı köşe yazısı... Devamı

16
EYLÜL

2024

Beşiktaş 10 kişi kalan Trabzonspor'u mağlup edemedi 1-1

Mustafa Çavdar'ın 'Beşiktaş 10 kişi kalan Trabzonspor'u mağlup edemedi 1-1' adlı köşe yazısı Devamı

10
EYLÜL

2024

A Milli Takımımız İzlanda'yı 3-1 mağlup etti

Mustafa Çavdar'ın 'A Milli Takımımız İzlanda'yı 3-1 mağlup etti' adlı köşe yazısı... Devamı

02
EYLÜL

2024

Başakşehir Antalyaspor'u 5-2 mağlup etti

Mustafa Çavdar'ın 'Başakşehir Antalyaspor'u 5-2 mağlup etti' adlı köşe yazısı.. Devamı

26
AĞUSTOS

2024

Fenerbahçe Rize'den galip dönüyor 5-0

Mustafa Çavdar'ın 'Fenerbahçe Rize'den galip dönüyor 5-0' adlı köşe yazısı.. Devamı

19
AĞUSTOS

2024

Beşiktaş Antalyaspor U 4-2 mağlup etti

Mustafa Çavdar'ın 'Beşiktaş Antalyaspor U 4-2 mağlup etti' adlı köşe yazısı Devamı

12
AĞUSTOS

2024

2024-2025 yılı futbol sezonu başladı Beşiktaş Samsun deplasmanında 2-0 kazandı

Mustafa Çavdar'ın ' 2024-2025 yılı futbol sezonu başladı Beşiktaş Samsun deplasmanında 2-0 kazandı ' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Gaziantep ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor! Gaziantep ve Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Spor

Gaziantep ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor! Gaziantep ve Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep ve Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 6 Ekim 2024'te gerçekleşecek bu heyecan dolu mücadeleyi beIN SPORTS'ta canlı izleyin. Kaçırmayın!

Galatasaray - Alanyaspor karşı karşıya geliyor! Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Spor

Galatasaray - Alanyaspor karşı karşıya geliyor! Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 6 Ekim 2024'te gerçekleşecek bu heyecan dolu mücadeleyi beIN SPORTS'ta canlı izleyin. Kaçırmayın!

Konya'da İki takım ligde ilk kez karşı karşıya gelecek.
Spor

Konya'da İki takım ligde ilk kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'de bu sezon sahasında oynadığı maçlarda galibiyet alamayan Konyaspor, yarın evinde karşılaşacağı Eyüpspor'u yenerek seyircisi önünde ilk galibiyetini almak istiyor. Detaylar haberimizde..

Çaykur Rizespor – Antalyaspor karşı karşıya geliyor! Çaykur Rizespor – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Spor

Çaykur Rizespor – Antalyaspor karşı karşıya geliyor! Çaykur Rizespor – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Çaykur Rizespor, Süper Lig’de Antalyaspor’u ağırlıyor! Zorlu geçen maç haftalarının ardından her iki takım da galibiyet peşinde. Bu nefes kesen maçı kaçırmayın!

Milli ara için geri sayım! Süper Lig araya giriyor, İşte molanın başlayıp biteceği zaman
Spor

Milli ara için geri sayım! Süper Lig araya giriyor, İşte molanın başlayıp biteceği zaman

Süper Lig heyecanı, UEFA Uluslar Ligi maçları nedeniyle 7-13 Ekim 2024 tarihlerinde milli ara veriyor. Türkiye, Karadağ ve İzlanda maçlarıyla futbolseverleri ekrana kilitleyecek.

Galatasaray - Kasımpaşa kadrosu! Galatasaray - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler ve İstatistikler
Spor

Galatasaray - Kasımpaşa kadrosu! Galatasaray - Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Muhtemel 11'ler ve İstatistikler

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Galatasaray-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel 11'ler, istatistikler ve detaylar!