Taceddin Akbaş

Deniz ateş alır mı? almaz! Ya alacak olur n'olur? Onu da bekleyip göreceğiz!

Taceddin Akbaş'ın 'Deniz ateş alır mı? almaz! Ya alacak olur n'olur? Onu da bekleyip göreceğiz!' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

DENİZ ATEŞ ALIR MI? ALMAZ! YA ALACAK OLURSA N’OLUR? ONU DA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ!

İsrail içindeki nüfusları 8-9 milyonlarda ve ülkemiz dâhil Dünya genelindeki nüfusları ise 15 milyonlarda seyreden ‘Mûsevî kökenli’ Yahudilerin içinden türeyen ve dünya ticareti ile birlikte medya kuruluşlarını ellerine geçiren 5 milyon civarındaki Siyonist güruh; bundan 47-48 yıl önce ve bir kısmını alavere dalaverelerle satın aldıkları, bir kısmını da gasp ettikleri, çaldıkları Filistin’in toprakları üzerinde ve yıllardır Filistin’i Filistinlilere dar ettikleri yetmezmiş gibi; 7 Ekim 2023’ten beri de Gazze’yi Gazzelilere dar ediyor, yakmadık yıkmadık mekan, şehid ve gâzi yapmadık bir Müslüman, çoluk çocuk, kadın kız bırakmıyorlar! Amma velâkin, bu konuda Türkiye hâriç hiçbir ülke veya devlet yöneticsinden kınama dışında önemli bir ses çıkmıyor ve dişe dokunur bir tepki gelmiyor! Yani bir kısım ülkelerin yöneticileri değil bir Müslümanı, insan bile sevmediklerinden, dolayısıyla da insan olmadıklarından, bir kısım ülkelerin yöneticileri koltuklarının altlarından kaymasından ve saltanatlarının yıkılmasından, bir kısım ülkelerin yöneticileri umursamazlıklarından, bir kısım ülkelerin yöneticileri ‘düşmanımızın düşmanı dostumuzdur’ dediklerinden, bir kısım ülkelerin yöneticileri İsrail’in kendi ülkelerine de saldırmasından korktuklarından, bir kısım ülkelerin yöneticileri ve bilhassa Evanjelistler Siyonizm’i kendi inançlarına yakın bulduklarından, bir kısım ülkelerin yöneticileri ise ‘bana değmeyen yılan bin yıl yaşasın’ mantığı ile hareket ettiklerinden ve bir kısım ülkelerin yöneticileri de kendilerini benzer düşüncelere kaptırdıklarından dolayı, korsan İsrail Devleti’nin terörist yöneticilerinin eylemlerine karşı beklemeyi yeğliyorlar… Ancak, komşudaki yangının bir gün kendi ülkelerine de sıçrayabileceğini hiç akıl etmiyor-edemiyorlar!

İRAN İSRAİL’DEN KORKUYOR VE ÜLKESİNE DESTEK VERECEK BİR ÜLKE ARIYOR FAKAT BÖYLE BİR ÜLKE BULAMIYOR Kİ; DIŞİŞLERİ BAKANI ÜRDÜN’E KADAR GİTTİ VE ÜLKESİ İLE ÜRDÜN’ÜN BİRLİKTE HAREKET ETMESİ YÖNÜNDE BİR TALEPTE BULUNDU. ANCAK ÜRDÜN KIRALI ABDULLAH ’NAYIR..!’ DEDİ!

Dış politika ile biraz ilgilenenlerin bilecekleri gibi, İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi geçtiğimiz günlerde Ürdün’e gitti ve Kral Abdullah’tan yardım istedi. Ancak, Kral Abdullah, Siyonist ve Terörist Netanyuhu’ya karşı bırakın İran’a yardım etmeyi veya İsrail’e karşı cephe almayı, “Ürdün kesinlikle bölgesel çatışmaların arenası olmayacak…” diyerek Abbas’ı yolcu edip, İran Cumhuriyeti’nin Şii yöneticilerini hayal kırıklığına uğrattı!

ABDULLAH GİBİ İNSANLAR KRAL OLABİLİYORLAR AMA, HİÇBİR ZAMAN İYİ BİR DEVLET YA DA İLMÎ SİYASET ADAMI OL-MU-YOR, O-LA-MI-YOR-LAR!!

Herkesin mâlûmu olduğu üzere, İsrail’in savaş çıkarmaktaki sınır tanımaz saldırganlığı, katletmedeki pervasızlığı ve Başbakan Binyamin Netanyahu’nun katliamcılığı-soykırımcılığı, hattâ Hitler modeli insan öldürücülüğü İran, Suriye, Lübnan ve benzer ülkeler için ne kadar büyük bir tehlike ise, ülkemiz içinde o kadar büyük bir tehlike. Çünkü, tahrif edilmiş Tevrat’a ve Siyonist, dolayısıyla da manyak inanç ve imana ya da sapık inanışa göre Nil’den Fırat’a kadar uzanan toprakların ve akarsuların tamamı Siyonistlere vadedilmiş… O nedenle, buna karşı çıkan her devlet ve millet yok edilmelidir. Yani Siyonist İsrail’in terörist Başbakanı Netanyahu’ya göre, Tanrı ((hangi Tanrıysa o! Yer Tanrısı mı, Gök Tanrısı mı yoksa bir başka Tanrı mı? O belli değil!)) tarafından güya vaat ve vazedilmiş kutsal metinlere göre; Mısır’a ait Süveyş Kanalı’nı, Sînâ Yarımadasını, Suud-i Arabistan’ın Kuzey bölgesini ve Kuveyt’in tamamını ele geçirerek Basra Körfezine açılan, o da yetmez Ürdün’ü, Suriye’yi ve Irak’ı kapsayan bir haritanın peşinde ve bu haritayı hayata geçirebilmek için ne gerekiyorsa onu yapıyor.

Velhâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; Emperyalist destekli ve Müslüman ülkeler köstekli İsrail yıllardır özelde Filistin’in, Gazze’nin, genelde de Ortadoğu’nun, yarın da bölgemizin, ülkemizin ve islâm Ülkelerinin başının püskülü belâsı olma ihtimali yüksektir. O nedenle Netanyahu’nun kendisinin ve yılanlarının başları bir şekilde ezilmelidir… Ancak, İslam Ülkelerinin başında Kral Abdullah gibi adamlar olduğu müddetçe bu yılanın başını ezmek zor! Onun için Cenab-ı Hakk önce İslâm Ülkelerinin yöneticilerine ferâset, basîret ve dirâyet; gayrimüslim ülkelerinin yöneticilerine ve halklarına da hidâyet versin..!’ diyor, herkese saygılar sunuyorum.

TEDBİR GİBİ AKIL, GÜZEL HUY GİBİ

ASÂLET OLAMAZ… Ve DEVENİ SAĞLAM

KAZIĞA BAĞLA. SONRA ALLAH’A (c.c)

TEVEKKÜL ET! 2 Hadis-i Şerif meali.

IŞIK BEKLİYOR, FAKAT KARANLIĞA

SIĞINIYORUZ… İncil

GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ..!

GÜLME KOMŞUNA, GELİR BAŞINA..!

TEDBİR RİSKLERİ MİNİMİZE ETMENİN

EN ETKİLİ YOLUDUR… TEDBİRİ ELDEN

BIRAKMA FELÂKET KAPININ ÖNÜNDEN

GEÇER… TEDBİRLİ OLMAK, ÖNGÖRÜ VE

HAZIRLIKLIKLA KAZANMAYA YARDIMCI OLUR.

Özlü sözlerden seçmeler

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

22
EKİM

2024

Bedeni açarak medeni olunamayacağı gibi; soyunarak da çağdaş olunamaz!

Taceddin Akbaş'ın 'Bedeni açarak medeni olunamayacağı gibi; soyunarak da çağdaş olunamaz!' adlı köşe yazısı... Devamı

21
EKİM

2024

Yavuz Savcı, yenidoğan çetesini bastırmış!

Taceddin Akbaş'ın 'Yavuz Savcı, yenidoğan çetesini bastırmış!' adlı köşe yazısı Devamı

20
EKİM

2024

Deniz ateş alır mı? almaz! Ya alacak olur n'olur? Onu da bekleyip göreceğiz!

Taceddin Akbaş'ın 'Deniz ateş alır mı? almaz! Ya alacak olur n'olur? Onu da bekleyip göreceğiz!' adlı köşe yazısı Devamı

19
EKİM

2024

İmam Hatipliler'in haftaları kutlu tüm İmam Hatipliler mutlu olsun!

Taceddin Akbaş'ın 'İmam Hatipliler'in haftaları kutlu tüm İmam Hatipliler mutlu olsun!' adlı köşe yazısı... Devamı

17
EKİM

2024

Mülakat olmalı ama torpil olmamalı!

Taceddin Akbaş 'Mülakat olmalı ama torpil olmamalı!' adlı köşe yazısı... Devamı

16
EKİM

2024

Yoksullukla mücadele gününde olsun yoksulları unutmayalım!!

Taceddin Akbaş'ın 'Yoksullukla mücadele gününde olsun yoksulları unutmayalım!!' adlı köşe yazısı... Devamı

15
EKİM

2024

'Dünya Gıda Günü'nde bile gıda israfında yarışıyoruz!

Taceddin Akbaş'ın ''Dünya Gıda Günü'nde bile gıda israfında yarışıyoruz!' adlı köşe yazısı Devamı

14
EKİM

2024

Standartlar günü de tüketiciyi koruma haftası da kutlu olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Standartlar günü de tüketiciyi koruma haftası da kutlu olsun' adlı köşe yazısı... Devamı

12
EKİM

2024

Teşekkürler 'Özçaylak Apartmanı'nın sakinleri ve ailemizin gönül dostları

Taceddin Akbaş'ın 'Teşekkürler 'Özçaylak Apartmanı'nın sakinleri ve ailemizin gönül dostları' adlı köşe yazısı... Devamı

11
EKİM

2024

Dileğimiz hiçbir şekilde afet olmasın olursa da kimseye bir şey olmasın!

Taceddin Akbaş'ın 'Dileğimiz hiçbir şekilde afet olmasın olursa da kimseye bir şey olmasın!' adlı köşe yazısı... Devamı

İlgili Haberler

Savaştan kaçtılar, Antalya'da evlenip 'barış' mesajı verdiler
Yaşam

Savaştan kaçtılar, Antalya'da evlenip 'barış' mesajı verdiler

Rusya'daki savaştan kaçarak 1-2 aylığına Türkiye'ye gelen Rus Stefaniya ile Ukraynalı Aleksandr, Manavgat'ta geçen 2,5 yılın ardından 16 yıllık birlikteliklerini nikahla taçlandırdı. Detaylar haberimizde..

Lübnan'da acı bilanço! Ölüm haberleri kahrediyor! 1 yılda bin 974 kişi öldü
Dünya

Lübnan'da acı bilanço! Ölüm haberleri kahrediyor! 1 yılda bin 974 kişi öldü

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarında, geçtiğimiz ekimden bu yana 127'si çocuk toplam 1.974 kişi hayatını kaybetti. 9.350 kişi yaralandı. Sağlık çalışanları tehlikede.

İran saldırısı  Altın Yükseldi borsa çakıldı
İş Dünyası

İran saldırısı Altın Yükseldi borsa çakıldı

Jeopolitik tansiyonun etkisiyle tahviller ve altın yükselirken hisse senetleri düştü.

O ülke yerle bir edilecek! Orta doğuda işler karışıyor, ABD medyası hedefi duyurdu
Dünya

O ülke yerle bir edilecek! Orta doğuda işler karışıyor, ABD medyası hedefi duyurdu

İsrail, Hizbullah'a karşı harekete geçmeye hazırlanıyor. İsrail güçlerinin sistematik saldırılarıyla tüm bölgede büyük bir kaosu da beraberinde getirdi. Orta Doğu'da gerilim artıyor, son gelişmeleri kaçırmayın!

 Anıtkaya şehitleri törenle anıldı
Etkinlik

Anıtkaya şehitleri törenle anıldı

Kurtuluş Savaşı'nı zafere götüren Büyük Taarruz ‘un 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Afyonkarahisar Merkez Anıtkaya Köyünde Büyük Taarruz ‘un 28 Ağustos 1922 günkü muharebelerinde şehit düşen 12 Subay ve 6 Er’in mezarlarının bulunduğu Anıtkaya Şehitliğinde anma töreni düzenlendi. Detaylar haberimizde..

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı  Trump, 3’üncü Dünya Savaşı uyarısı yaptı
Dünya

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Trump, 3’üncü Dünya Savaşı uyarısı yaptı

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti’nin başkan adayı Donald Trump, Ukrayna’nın Rusya topraklarında ilerlemesinin dünya savaşına neden olabileceğini ileri sürdü