Taceddin Akbaş

O BOMBA ‘İSTİKLÂL CADDESİ’NE DEĞİL İSTİKLÂLİMİZE ATILMIŞ BİR BOMBADIR

Taceddin Akbaş'ın 'O BOMBA ‘İSTİKLÂL CADDESİ’NE DEĞİL İSTİKLÂLİMİZE ATILMIŞ BİR BOMBADIR' adlı köşe yazısı

Taceddin Akbaş

Ülkemizin yüreği, geçtiğimiz Pazar günü İstanbul’un İstiklâl Caddesi’ne ‘İslâm ve insanlık düşmanı hainlerin, yani Siyonist destekli Emperyalist kökenli hainlerin planlayıp taşeronlarına attırdıkları bir bomba ile yandı kavruldu! O nedenle ben o hain saldırı sonunda hayatını kaybeden insanlara rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve selâmetler diliyor, ‘ülkemizin başı sağolsun’ diyorum… Şimdi de o bombanın İstiklâl Caddesi’ne değil ülkemizin birlik beraberliğine, istiklâl ve istikbâline atılmış olan bir bomba olduğunu belirtmek ve bunu da bazı belgelerime dayandırmak istiyorum. Şimdi de o hain bombanın analizini yapmak istiyorum. Ancak bunu yapmadan önce kısa bir hatırlatmada bulunmak istiyorum:

MÜSLÜMAN ÖLDÜRMEDİĞİ GİBİ, MÜSLÜMAN’A ÖLÜ GELEN ONDA HAYAT BULUR-ONDA DİRİLİR!

Bırakın dünyayı, mâlûm medya organları yıllarca, bildik kişi ve çevreler ülkemizde patlayan tüm bombaların, atılan kurşunların, kısaca öldürülen insanların tek suçluları Müslümanlarmış gibi gördüler veya öyle gösterdiler… Çünkü o kişi ve çevreler aslında bunun böyle olmadığını çok iyi biliyorlardı Ancak, asıl maksatları üzüm toplamak değil, baçivan dövmek olduğu için bahçivan durumunda olan Müslümanları dövmek için konu mankenleri oluşturdular, bütün bunları yaparken de bazen hainleri, bazen gafilleri, bazen de zaafları olan kişileri kullandılar!
Kısacası Ülkemizi uluslar arası komuoyunda, kendi yapılarına uymayan hükümet ya da yönetimleri kendi milletimizin vatandaşımızın gözünde gönlünde küçük düşürmek için her yola başvurdular! Ve bunda da çoğu zaman başarılı oldular maalesef…

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YA AYNEN KATILIYORUM VE İSTİKLÂL CADDESİ BOMBACISINI ‘KISA SÜREDE YAKA PAÇA EDEN POLİSİMİZİ.. ‘YÜREKTEN’ KUTLUYORUM!

İstiklâl Caddesi’nde patlatılan bombanın hemen ardından olay yerine giden ve istihbarat elemanlarından, polis ve jandarma gibi emniyet güçlerimizden edindiği bilgileri değerlendiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Amerika’nın (ABD) taziye mesajlarını kabul etmiyoruz…” dedi. Ve Bakan Soylu bana göre çok yerinde ve tam zamanında bir şey söyledi, hattâ Bakan Soylu altın bir açıklama da bulundu. O nedenle ben Bakan Soylu’ya aynen katılıyorum ve teröristi de, terörizme hizmet, teröriste yardım ve yataklık eden kişileri 11 saat gibi bir saatte bulup yakalayan; dolayısıyla da bağlı örgütü çökertecek bilgiler edinen istihbaratçıları, polis ve jandarmaları yürekten kutluyorum… Ve İçişleri Bakanı Soylu’nun o açıklaması ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden ile görüşmesini Bakan ile Cumhurbaşkanı’nın ayrı düştüğünü iddia eden kişilere hiç katılmıyorum…

ABD’DE BAŞKANLAR AYRI TELDEN, DIŞİŞLERİ BAŞKANLARI AYRI TELDEN, PENTEON İSE BAMBAŞKA TELDEN ÇALIYOR!

Biraz dış politika ilgilenen ve biraz da Siyonizm destekli ve Emperyalizm köstekli ABD’nin dünya genelinde ve Türkiye özelinde uyguladığı politikalara ve yaptığı açıklamalara bir bakmak lâzım.
Meselâ, ABD bizim gibi ülkelere bazen akıl veriyor, bazen nasihat çekiyor, bazen de tehdit ediyor… Yani Amerika’nın Başkanı bir şey söylüyor, Pentegon başka bir şey söylüyor, Dışişleri Bakanı veya Bakanlık yetkilileri ayrı şey(ler) söylüyor! Ve hiçbir Amerikan vatandaşı bu gibi durumları eleştirmediği gibi, tam tersine destek veriyor!
Ve teröre binlerce can ve şehit vermiş bir ülkenin İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu’nun, 6 masum, sivil ve savunmasız vatandaşının canını alan ve 50’den fazla kişinin de yaralanmasına neden olan bir terör hareketinin hemen ardından ‘canı çok yanmış olmalı ve ABD’nin PKK-PYD gibi eli kanlı teröristlere her türlü desteği verdiğini bildiği bir ülke olan ABD’nin taziye mesajını kabul etmemesi normal olduğu gibi; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bali’de yapılan G20 Liderler zirvesinde ABD Başkanı Biden ile görüşmesi de normaldir. Çünkü T.C Hükümetinin İçişleri Bakanı ABD’nin hainliğini ve iki yüzlülüğünü ve kaypaklığını dünyaya îlân ediyor, hattâ haykırıyor; Cumhurbaşkanı da diplomasinin gereği olarak ABD’nin Başkanı ile diplomatik bir şekilde görüşüyor..!
Her neyse yukarıda da belirttiğim ve vurgulamaya çalıştığım gibi, dünyanın baş belası durumunda olan Siyonist destekli Emperyalist Amerika Bitişik Devletleri! (ABD); dünyanın jandarmalığını yaptığı gibi, kendi emir komuta zincirine uymayan askerleri ve sözünü geçiremediği ülkeleri ya birbirleriyle çatıştırıyor-çarpıştırıyor, ya da yerli yabancı ajanları vasıtasıyla ülkeleri karıştırıyor! Dolayısıyla da kontrol altına almaya çalıyor; buna muvaffak olamadığı (Türkiye gibi ülkeleri) PKK-PYD-YPG gibi terör örgütlerini besleyip büyüterek bahsime konu ülkelere gönderiyor ve o ülkeleri dize getirmeye çalışıyor. Yani ABD Suriye, İran ve Irak gibi sınır komşumuz olan söz konusu devletleri bazen bizimle çatıştırıyor, bazen de kontrol edemediği için Cennet misâli Ülkemizi kontrol altına almayı, kontrol edemediği zamanda yerli ve yabancı maşalar vasıtasıyla dize getirmeye, dolayısıyla da pes ettirip hizaya getirmeyi deniyor… Ve bunu böyle olduğu anlamak veya bilmek için dış politika veya bir terör uzmanı olmaya falan gerek yok!
Velhâsıl-ı kelâm, hülâsâ-i netice; önceki terör saldırıları olduğu gibi, geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul/İstiklâl Caddesi’ne atılan bomba o caddeye değil, ülkemizin birlik ve beraberliğine, yani istiklâl ve istikbaline atılmıştır. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’da sözünü ortaya değil, tam hedefine söylemiş ve ABD’nin yayılmacı bir ülke olduğunu dosta düşmana haykırmıştır!’ diyor, o nedenle ben kendisini yürekten kutluyor, herkese saygılar sunuyorum.

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Taceddin Akbaş Diğer Yazıları

19
NİSAN

2024

Kitap gününü, turizm haftasını kutlayalım!! Malazgirt ve kutlu doğum haftasını unutmayalım!

Taceddin Akbaş'ın 'Kitap gününü, turizm haftasını kutlayalım!! Malazgirt ve kutlu doğum haftasını unutmayalım!' adlı köşe yazısı Devamı

18
NİSAN

2024

Vali Öksüz 'Koordine etmekle yetinmiyor' Aynı zamanda kontrol ve takip de ediyor

Taceddin Akbaş'ın 'Vali Öksüz 'Koordine etmekle yetinmiyor' Aynı zamanda kontrol ve takip de ediyor' adlı köşe yazısı Devamı

17
NİSAN

2024

Herkesin her şeyin günü olur da köşe yazarlarının olmaz mı?

Taceddin Akbaş'ın 'Herkesin her şeyin günü olur da köşe yazarlarının olmaz mı?' adlı köşe yazısı Devamı

16
NİSAN

2024

Erdoğan ‘kadrosunu’ yenileyecek mi yoksa rötuş yapmakla mı yetinecek?!

Taceddin Akbaş'ın 'Erdoğan ‘kadrosunu’ yenileyecek mi yoksa rötuş yapmakla mı yetinecek?!' adlı köşe yazısı Devamı

15
NİSAN

2024

Haftalarında olsun Şehitlerimizi unutmayalım-unutturmayalım!!!

Taceddin Akbaş'ın 'Haftalarında olsun Şehitlerimizi unutmayalım-unutturmayalım!!!' adlı köşe yazısı Devamı

15
NİSAN

2024

Akşener 'Genel Başkanlığı' bırakmayacak ve İran Balonu İsrail semalarında söndü

Taceddin Akbaş'ın 'Akşener 'Genel Başkanlığı' bırakmayacak ve İran Balonu İsrail semalarında söndü' adlı köşe yazısı Devamı

13
NİSAN

2024

'Un bitti-din bitti...' olmasın!

Taceddin Akbaş'ın ''Un bitti-din bitti...' olmasın!' adlı köşe yazısı Devamı

08
NİSAN

2024

Her şeye rağmen bayram(n)ımız kutlu, insanımız mutlu olsun!!

Taceddin Akbaş'ın 'Her şeye rağmen bayram(n)ımız kutlu, insanımız mutlu olsun!!' adlı köşe yazısı Devamı

08
NİSAN

2024

Siz Çok Yaşayın ‘Yaşatmak İçin Yaşayan’ Ve ‘Öldürmemek İçin Çabalayan’ Polisler!

Taceddin Akbaş'ın 'Siz Çok Yaşayın ‘Yaşatmak İçin Yaşayan’ Ve ‘Öldürmemek İçin Çabalayan’ Polisler!' adlı köşe yazısı Devamı

05
NİSAN

2024

Kadir Gece(m)niz Mübarek her gece(m)niz Kadir olsun

Taceddin Akbaş'ın 'Kadir Gece(m)niz Mübarek her gece(m)niz Kadir olsun' adlı köşe yazısı Devamı

İlgili Haberler

Son depremde 3 kişi hayatını kaybetti
3. Sayfa

Son depremde 3 kişi hayatını kaybetti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8 şiddetindeki son iki depremde 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

335 bin 956 aileye 10'ar bin lira hesaplarına gönderildi
Bölgesel

335 bin 956 aileye 10'ar bin lira hesaplarına gönderildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından konutları hasar gören 335 bin 956 ailenin hesaplarına 10'ar bin lira para gönderildiğini bildirdi.

Deprem bölgesinde güvenlik gücü 3 katına çıkarıldı
Bölgesel

Deprem bölgesinde güvenlik gücü 3 katına çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem sonrasında, tüm bakanlar büyük yıkım olan 10 ile yöneldi.

Bakan Soylu'dan Kahramanmaraş'tan dikkat çeken açıklamalar
Bölgesel

Bakan Soylu'dan Kahramanmaraş'tan dikkat çeken açıklamalar

Depremin merkezi Kahramanmaraş'ta bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamalarda bulundu.

ATSO heyeti afet bölgesine gitti
Bölgesel

ATSO heyeti afet bölgesine gitti

ATSO Başkanı Ali Bahar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, sel felaketinin yaşandığı Kumluca’ya giderek çalışmalara destek oldu.

Bucaklı Hemşehrimiz Enç, Bakan Danışmanı Oldu
Bölgesel

Bucaklı Hemşehrimiz Enç, Bakan Danışmanı Oldu

Bir dönem AK Parti Antalya Milletvekilliği yapmış olan Burdur BucaklıGökçen Özdoğan Enç, İçişleri Bakan danışmanı olarak göreve başladı.