Kastamonu'nun Tosya ilçesinde sokak köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk, babası tarafından kurtarıldı. Küçük çocuğun ölümden döndüğü anlar kameraya yansıdı.
Olay, Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babası ile sokakta yürüyen 6 yaşındaki Ömer Asaf Tabur'a sokak köpekleri saldırdı. Durumu gören baba Fatih Tabur, elindeki poşetleri sallayarak köpekleri korkutmaya çalıştı. Baba Tabur'un müdahalesi ile köpekler kaçarak uzaklaştı. Bir köpeğin kolundan ısırdığı Ömer Asaf, Tosya Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanedeki tedavisinin ardından Ömer Asaf taburcu edildi.
"Çocuğumun yanında olmayabilirdim"
Yaşanan olayı anlatan baba Fatih Tabur, daha önce de köpeklerin kendisine saldırmaya çalıştığını belirterek, "Sabah saatlerinde alışveriş için markete gittik. Bu noktada oğlum köpeklerin saldırısına uğradı. Birkaç metre önümde yürüyordu. Allah'tan ben yanındaydım. Çocuğumun yanında olmayabilirdim. Bu konuya artık çözüm bulunmasını istiyoruz. Bizim canımız yandı, başkalarının canı yanmasın" dedi.
Olay anı kamerada
Öte yandan, olay anı ise bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ömer Asaf'ın babasından birkaç metre ileride yürüdüğü görülüyor. Bir anda araçların arasından çıkan köpekler Ömer Asaf'a saldırıyor. Baba Fatih Tabur, elindeki poşetleri sallayarak oğlunu kurtarmaya çalışıyor. İHA
Sivas’ta bir öğrenci okuldan çıktıktan sonra sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. 10 yaşındaki kız çocuğu facianın eşiğinden dönülen olayı sıyrıklarla atlattı. Detaylar haberimizde..
Isparta’nın Gönen ilçesinde sokakta oynarken başıboş köpeğin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki çocuk yaralandı.
Ümraniye’de zincirinden kurtularak okul bahçesine giren, 5 öğrenci ile 1 öğretmeni ısırarak yaralanmasına neden olan köpeğin sahibi A.K. tutuklandı.
Antalya’da hayvancılıkla uğraşan Ali Özden’e ait ağılda bulunan küçükbaş hayvanlar 1 ay içerisinde ikinci kez köpek saldırısına uğradı.
Kosova’da bir ilköğretim okuluna girip öğrencilere saldıran köpek, 4 çocuğu yaraladı. Köpek polis memuru tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.
Ankara'da sahipsiz köpek sürüsünün saldırısına uğraması sonucu yaralanan 13 yaşındaki erkek çocuğunun hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)