Antalya / Kumluca

Kumluca Atatürk Stadyumu’nda son rötuşlar yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Kumluca’ya kazandırdığı yaklaşık 7 bin metrekarelik Atatürk Stadyumu’nda tüm yapısal imalatlar tamamlandı.

Kumluca Atatürk Stadyumu’nda son rötuşlar yapılıyor

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Kumluca’ya kazandırdığı yaklaşık 7 bin metrekarelik Atatürk Stadyumu’nda tüm yapısal imalatlar tamamlandı. Son rötuşların titizlikle gerçekleştirildiği stadyumda, saha içi rulo çim serme işlemi de tamamlandı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kumluca'ya verdiği bir sözü daha yerine getirerek, Kumluca Atatürk Stadyumu Projesi’ni hayata geçirdi. Başta güreş, maç, konserler ve festivaller olmak üzere çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan stadyumda son rötuşlar yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Kumluca Belediyesi arasında yapılan ortak hizmet projesi ve işbirliği protokolü kapsamında hayata geçirilen proje, Kumluca’nın sosyal ve kültürel hayatına yeni bir ivme kazandıracak.

YAPISAL İMALATLAR TAMAMLANDI

Stadyum projesinde kaba ve ince işler tamamen bitirildi. Saha içi rulo çim serme işlemleri tamamlandı. Yapı çevresinde uygulanacak peyzaj için alt yapı çalışmaları hazır hale getirildi. Bitkisel ve yapısal peyzajın tamamlanmasıyla stadyum kısa sürede Kumlucalıların ve Antalya halkının hizmetine sunulacak.

MODERN ALTYAPI VE GENİŞ OLANAKLAR

Kumluca Atatürk Stadyumu, 13 bin 200 metrekare alanın yaklaşık 6 bin 650 metrekarelik kısmına inşa edildi. Projede, idari alanlar, tuvaletler, engelli tuvaletleri, duşlar, soyunma odaları, depo alanları, enerji odası ve su deposu yer alıyor. Projede ayrıca 2000 metrekare yeşil alan ve 97 araç kapasiteli otopark da bulunuyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

ASAT, iklim krizi ve su kayıpları çalıştayına ev sahipliği yaptı
Bölgesel

ASAT, iklim krizi ve su kayıpları çalıştayına ev sahipliği yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, iklim değişikliğine uyum kapsamında içme suyu kayıplarının kontrolü, su verimliliğinin artırılması ve gelir getirmeyen suyun azaltılmasına yönelik "Büyükşehir Belediyeleri Proje Çalıştayı"na ev sahipliği yaptı.

Müzik Şehrin Kalbinde konserleri sürüyor
Bölgesel

Müzik Şehrin Kalbinde konserleri sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi "Müzik Şehrin Kalbinde" konserleri kapsamında VoSahne Antalyalılar ile buluştu.

Parkinson hastaları sporla hayata bağlanıyor
Bölgesel

Parkinson hastaları sporla hayata bağlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Parkinson hastalarına yönelik Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM) bünyesinde verdiği ücretsiz egzersiz programı hem moral hem de umut oluyor.

Mobil Kuaför Tırı kırsaldaki mahalleleri dolaşıyor
Bölgesel

Mobil Kuaför Tırı kırsaldaki mahalleleri dolaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Mobil Kuaför Tırı, yaşadığı yerde kuaför olmayan vatandaşlara kuaförlük hizmeti veriyor.

 Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere sıcak çorba ikramı
Bölgesel

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere sıcak çorba ikramı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sınav dönemlerinde geleneksel hale getirdiği sıcak çorba ikramını bu yıl da sürdürüyor.

 Alanya'nın çöpü enerjiye dönüşüyor
Bölgesel

Alanya'nın çöpü enerjiye dönüşüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Alanya Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi'nde, Alanya ve Gazipaşa ilçelerinden toplanan evsel atıklar işlenerek elektrik enerjisine dönüştürülüyor.