Isparta / Sütçüler

Kumluca'da Denize Yüksekten atlayan Genç Yunus Gürdal Yaşam savaşını kaybetti

Antalya Kumluca sanayi sitesinde esnaflık yapan Hasan Hüseyin Gürdal oğlu Yunus Gürdal (26) deniz kazasında ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kumluca'da Denize Yüksekten atlayan Genç  Yunus Gürdal  Yaşam savaşını kaybetti

Isparta’nın Sütçüler İlçesi’nden olup Antalya Kumluca İlçesinde  yaşayan 26 yaşındaki Yunus Gürdal geçirdiği kaza sonucunda hayatını kaybetti. Sütçüler İlçesine bağlı Bucakdere Köyü’nden olan Yunus Gürdal, gezmek için gittiği Antalya’da serinlemek için denize girmek istedi. Denize girerken başını taşa çarparak ağır yaralandı. Tedavi edilmek üzere Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Gürdal, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Gürdal’ın cenazesi 9 ekim 2024 çarşamba  Bucakdere Köy Cami’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecektir.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya 'da feci Kaza Anne Baba ve çocuk  öldü
Bölgesel

Antalya 'da feci Kaza Anne Baba ve çocuk öldü

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde demir yığını haline dönüşen 07 AGT 034 Plakalı otomobilin sürücüsü Tayfur Koç ve eşi Hatice Koç’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza sırasında ön koltukta annesinin kucağında bulunan Zehra Koç ile arka koltukta oturan Zişan Koç ise yaralı halde hastaneye götürüldü

Kaza sonrası zor dakikalar! Altında kaldı
3. Sayfa

Kaza sonrası zor dakikalar! Altında kaldı

Kumluca'da kamyonet dere yatağına düştü, sürücü kurtarıldı. Son dakika haber: Kumluca'da yaşanan kazada sıkışan sürücü kurtarıldı.

Kumluca da Feci Kaza 2 ölü 1 yaralı
Yaşam

Kumluca da Feci Kaza 2 ölü 1 yaralı

Kumluca Yazır Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kayıp etti.

Denizlili sporcu gururlandırdı Balkan 3.’lüğü kazandı
Spor

Denizlili sporcu gururlandırdı Balkan 3.’lüğü kazandı

Denizli Büyükşehir Belediyesporlu sporcu Mehmet Ali Akıncı, Gençler Balkan Judo Şampiyonasında ay yıldızlı forma ile Balkan 3.’lüğü kazandı.

Denizli'de bir kadın gözüne kestirdiği çiçekleri kökleyip gitti
Bölgesel

Denizli'de bir kadın gözüne kestirdiği çiçekleri kökleyip gitti

Denizli'de yoldan gelip geçerken beğendiği çiçeği gözüne kestiren kadının, etrafı kolaçan ettikten sonra çiçekleri kökleriyle götürdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

 Merkezefendi Belediyesinin 2025 yılı bütçesi belli oldu
Bölgesel

Merkezefendi Belediyesinin 2025 yılı bütçesi belli oldu

Merkezefendi Belediye Meclisi’nin Ekim Ayı toplantısında yapılan görüşmeler sonucunda 2025 yılı tahmini bütçesi, 2 milyar 700 milyon TL oldu. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimize ve ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için hazırlanan 2025 yılı bütçemiz hayırlı olsun” dedi.