Antalya'nın Kumluca ilçesinde Kumluca Eğitim Vakfı (KUMEV) yararına düzenlenen geleneksel deve güreşleri öncesi yılın en süslü güreş devesi yarışması yapıldı. Yarışmaya Ege ve Akdeniz bölgesinden 17 güreş devesi katıldı.
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen yarışmada özenle süslenmiş güreş develer, Kumluca Beykonak Toptancı Hali Komisyoncuları Derneği Başkanı İbrahim Uğur Çakır'ın başkanlığındaki jüri üyelerinin önünden geçti. En çok puanı toplamak için podyuma çıkan develerin birincisini seçmekte zorlanan jüri üyeleri, Kumluca'dan Bayram Özer'in Çılgın Boran adlı devesini birinci ilan etti. Dereceye giren develere, kupa halı hediye edildi.
Antalya Kaş'ta feci kaza! Yolun karşısına geçmeye çalışan 73 yaşındaki Mehmet Güler'e otomobil çarptı. Yaşlı adam hastanede hayatını kaybetti. Detaylar haberimizde.
Antalya Kepez'de yaya geçidine yakın bir noktada yolun karşısına geçmeye çalışan 78 yaşındaki Ali Savaş, tırın altında kaldı. Kazanın detayları ve güvenlik kamerası görüntülerine dair bilgiler burada!
Antalya'da uyuşturucu ile mücadele kapsamında son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 210 şüpheli yakalandı, 36 kişi tutuklandı
Antalya Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Antalya'nın Kepez ilçesinde bir işletmeye yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırının 3 şüphelisi, emniyet güçleri tarafından yakalandı
Antalya Defterdarı İlhan Karayılan, Antalya'nın, vergisini ödeyen, vergiye uyumlu bir kent olduğunu ifade ederek, "Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar kesintisiz üretim yapan bir il. Kazandıkça vergisini ödeyen, vergi bilinci seviyesi yüksek bir ilimiz. Antalya'da tarım lokomotif bir sektör, tarımın vergiye katkısı da önemli boyutta" dedi.
Yorumlar (0)