Antalya / Kumluca

Kumluca Toptancı Hal Sezon Açılışı Yapıldı

Antalya Kumluca Toptancı Hal açılışı 25 Temmuz 2022 cuma günü Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Katılımı ile yapıldı

Kumluca Toptancı  Hal  Sezon Açılışı Yapıldı


     Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun önderliğinde 25 Kasım 2022 cuma günü gerçekleşen Antalya  Kumluca Toptancı Hali açılışı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Açılış törenine; Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Bayrampaşa Hal Dernek Başkanı Numan Dayan, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, meclis üyeleri, muhtarlar, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Arif Kocacık, İyi Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Siyasi Partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşu (STK) başkanları ve üreticiler katıldı.
Açılışta Kumluca Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği başkanı Rahmi Açıkyürek, Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Fatih Durdaş, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aydın Özer ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek konuşma yaptı.
Konuşmasında Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu "Sadece Kumluca’mızın hal açılışını değil Türkiye’mizin her yerine ulaşan sebzelerimizin üretiminden paketlemesine sağlıklı gıdaya erişim noktasında büyük bir güç odağının açılışını gerçekleştiriyoruz.
Hallerimizin sağlıklı gıdayı hem iç hem dış piyasaya ulaştırılmasında desteklerini esirgemeyen Sn. Muhittin Böcek’e teşekkür ederim. Özellikler Kumluca Belediyesinin halimizin yan tarafına yapacağı benzin istasyon alanı ve piyasa kurulundan, konferans salonuna, restoran ve kafelerin olacağı projeye destek verdiği için teşekkürü bir borç bilirim.
Kavak Mahallemizden başladığımız tarım alanlarımıza toplulaştırma imar planını tüm Kumluca’mıza uygulayacağız.
Bunun yanında Kumluca’mızda Türkiye’nin ilk organik gübre tesisi Kumluca’mıza, Antalya’mıza ve Türkiye’mize kazandırdığımız için gururluyuz. Önümüzdeki günlerde üreticilerimize de gübrelerimizi dağıtacağız.
Dolu kalkanımız sayesinde üreticilerimizin seralarını koruyoruz.
Buradan 17 Mart 2023 tarihinde gerçekleşecek Türkiye’nin ilk ve tek Domates İhtisas fuarına herkesi davet ediyorum. Komisyoncularımız, tüccarlarımız, derneklerimiz, paketleme tesislerimiz ve en önemlisi sağlıklı gıdalarımızı yetiştiren üreticilerimize yeni dönemimiz hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.
Açılışta bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirten Böcek, şunları söyledi “Biz hep üreticiden yana olduk. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Cam seralardan, bahçelerden çıkıp bugünlere gelmiş bir arkadaşınız, halden anlayan bir başkan olarak yerelden kalkınmaya büyük önem veriyorum. Biz hep üreticiden yana olduk. Çiftçi Kart’ından faydalı böceğe, akıllı tarımdan kapalı sulama sistemlerine birçok örnek çalışma yapıyoruz. Elimizden geldiğince üreticimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza destek olmaya devam edeceğiz’’ d
Açılış töreninin ardından Kumluca Toptancı Hali’ndeki tüccar ve komisyoncu dükkanlarını ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Milletvekili Aydın Özer ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek hal esnafına iyi bir sezon dilediler.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başpehlivan İsmail Balaban 'ın Mutlu Gününde Nikahı Başkan Böcek Kıydı.
Etkinlik

Başpehlivan İsmail Balaban 'ın Mutlu Gününde Nikahı Başkan Böcek Kıydı.

Kırkpınar Başpehlivanlarından Antalyalı İsmail Balaban ile İlayda Şeker ikinci düğünü Antalya'da yaptı

Finike Belediye Başkan Adayı Geyikçi: "Finike'yi yeni umutlarla geleceğe taşımak için yeniden görev bekliyoruz"
Yerel Yönetim

Finike Belediye Başkan Adayı Geyikçi: "Finike'yi yeni umutlarla geleceğe taşımak için yeniden görev bekliyoruz"

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) Finike’de mevcut Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeniden aday gösterildi.

Antalya Finike Hali’nde yeni sezon başladı
İş Dünyası

Antalya Finike Hali’nde yeni sezon başladı

Antalya Finike’de hal sezonunun açılışı dolayısıyla hal esnaflarını ziyaret eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeni sezonun tüm esnaflara hayırlı ve bereketli olmasını diledi

Finike' de Sadem Zirai İlaç Toptan Bayii açıldı
İş Dünyası

Finike' de Sadem Zirai İlaç Toptan Bayii açıldı

Antalya İli Finike ilçesinde Toptan Zirai İlaç Bayii Açılışı Yapıldı

Korkuteli'nde Orman  Yangını
Bölgesel

Korkuteli'nde Orman Yangını

Antalya ili Korkuteli ilçesi Bayat mahallesi Domur Çukuru mevkiinde hayvan üretim çiftliğinde ormanlık alanın yanında çıkan yangında 60 dönümlük çalılık yandı.

23 Nisan Futbol Turnuvası heyecan kattı
Spor

23 Nisan Futbol Turnuvası heyecan kattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla futbol turnuvası düzenledi.