Samsun’un Havza ilçesinde, Havza Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslarda hazırlanan giysiler, kırsal mahallelerde eğitim gören öğrencilere hediye edildi.
Havza Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede açılan kurslarda usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından hazırlanan giyim malzemeleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Havza Kaymakamlığı ve Havza Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile kırsal mahallelerdeki öğrencilere dağıtılmaya başlandı.
İlk olarak Gidirli İlk-Ortaokulunda gerçekleştirilen hediye dağıtım programına katılan Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kudret Ergül öğrenciler ile sohbet ederek kalın kışlık kazak, eldiven, bere ve atkılardan oluşan hediye paketlerini onlara dağıttı.
Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat hediyelerin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Bu soğuk havalarda öğrencilerimizin içini ısıtacak hediyeleri ile buluşturmaktan mutluluk duydum. Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek emekleri ile bu hediye paketlerini hazırlayan usta öğreticilerimiz ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü idarecileri ve kursiyerlerine teşekkür ederim” dedi.
Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ hediyelerin öğrencilerin motivasyonunun olumlu yönde etkilediğini belirterek, “İlçemiz malum soğuk bir iklime sahip. Halk Eğitimi Merkezimizce el emeği göz nuru ile hazırlanan hediye paketlerimizi kırsal mahallelerde eğitim gören tüm öğrencilerimize ulaştıracağız” diye konuştu.
Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kudret Ergül de yaptığı konuşmada, “Kurslarda hazırlanan hediyelerimizi öğrencilere ulaştırıyoruz. Usta öğretici ve kursiyerlerimiz bu giyim malzemelerini hazırlarken oldukça mutluydular. İnşallah geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerini bu hediyeleri güldürmeyi başarırız” ifadelerini kullandı.
Hediye dağıtımının ardından Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Milli Eğitim Müdürü Mehmet Oğuz Ertuğ okul öğretmenleri ile bir araya geldi. Programın sonunda Kaymakam Ayvat, öğretmenlerden okul hakkında bilgiler aldı.
İHA
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği geleneksel iftar programı Ramazan ayının ikinci gününde Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, il protokolü, oda ve kooperatif başkanları,
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ‘Süt Yemi Projesi’ kapsamında Elmalı ve Korkuteli ilçesinde hayvan üreticisine yüzde 15 hibeli süt yemi desteğinde bulundu.
Van Erciş Kaymakamı Murat KARALOĞLU, Erciş Tefik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi Öğrencileri İle İftar Programında Bir Araya Geldi
03 Mart Pazartesi Denizli'de su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
03 Mart Pazartesi Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler
03 Mart Pazartesi İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
Yorumlar (0)