Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu bölgedeki son gelişmeleri yerinde incelemek üzere Bölge Müdürü Tunahan Ergin eşliğinde sahada detaylı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Bölge Müdürü Tunahan Ergin’den, bölgede yürütülen projelerin durumu ve işleyişi hakkında detaylı bilgi aldı. Özellikle çevresel sürdürülebilirlik odaklı atıksu arıtma tesisinin inşası ve 21. cadde üzerindeki genişleme sahasında yürütülen elektrik, doğalgaz, su ve yol yapım çalışmaları incelendi.
Ziyaret sırasında, Kütahya OSB Müdürlüğü personelleri de yapılan çalışmalar hakkında Başkan Eskioğlu’na bilgi sunarak, bölgedeki gelişmeler hakkında detaylı bir değerlendirme gerçekleştirdi.
Yapılan inceleme gezisi sonrasında görüşlerini dile getiren Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, "Sürdürülebilirlik ilkesiyle yaptığımız altyapı yatırımları, Kütahya OSB’nin sadece bugününü değil, geleceğini de planlıyor. Bu projeler, bölgenin çevre dostu ve ekonomik büyümeye odaklı bir yapıya kavuşmasına önemli katkılar sağlayacaktır. Genişleme sahası çalışmaları ile de daha fazla üretim alanı sağlayarak ekonomik büyümeyi desteklemeyi hedefliyoruz. Bugün gerçekleştirdiğimiz inceleme ile projelerin ilerlemesini yerinde gözlemleme fırsatı bulduk ve memnuniyetle görüyoruz ki, çalışmalar planlandığı şekilde ilerliyor" ifadelerine yer verdi. İHA
Burdur’un Çavdır ilçesinde kurulacak Batı OSB, yıllık 1 milyar TL katkı ve 3500 kişilik istihdamla bölgeyi kalkındıracak.
Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bakan Kacır ile Bucak OSB’ye yapılması planlanan yatırımlar için görüştü. Destek sinyali verildi.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, 14 Mart Tıp Bayramı mesajında; "Gece gündüz demeden, hayatlarını insan sağlığına adayan tüm sağlık çalışanlarımız, toplumumuzun güvenini kazanan gerçek kahramanlardır" dedi. Detaylar haberimizde..
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesinde eğitim gören 3 bin öğrenciyi her gün geleneksel iftar programında buluşturuyor. Detaylar haberimizde..
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde büyük zarar gören iller arasında yer alan Malatya, ekonomik toparlanma sürecinde önemli bir aşamaya geldi.
Denizli Organize Sanayi Bölgesi’ne kazandırılacak Denizli OSB Teknopark kapsamında kent protokolü, sanayiciler ve yatırımcıların katılımıyla çalıştay gerçekleştirildi. Detaylar haberimizde..
Yorumlar (0)