Kütahya

Kütahya OSB’de yol düzenleme projesi başarıyla ilerliyor

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Rıza Güral Caddesi'nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Bölge Müdürü Tunahan Ergin, Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu'na projeyle ilgili ayrıntılı bilgiler sundu.

Kütahya OSB’de yol düzenleme projesi başarıyla ilerliyor

KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Rıza Güral Caddesi'nde yürütülen yol yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında Bölge Müdürü Tunahan Ergin, Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu'na projeyle ilgili ayrıntılı bilgiler sundu.
Eskioğlu, incelemeler esnasında yaptığı açıklamada," Projemiz çerçevesinde önce beton kaplama yapılarak temel sağlamlaştırılıyor, ardından üzerine sıcak asfalt dökülerek modern ve dayanıklı yollar oluşturuyoruz. Görüldüğü üzere Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak, alt ve üst yapı çalışmalarına büyük bir önem veriyoruz. Rıza Güral Caddesi'ndeki bu yenileme projesi, sanayi bölgemizin daha modernleşmesi ve sanayicilerimize daha iyi hizmet sunabilmemiz açısından kritik bir adım. Beton kaplama ve sıcak asfalt kullanarak, uzun ömürlü ve dayanıklı yollar inşa ediyoruz. Bu sayede, sanayicilerimizin lojistik faaliyetlerini daha güvenli ve verimli bir şekilde gerçekleştirmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

“Projeyi bir aylık süre içerisinde tamamlamak için titizlikle çalışıyoruz”
Projeyi başlangıçta belirledikleri bir aylık süre içerisinde tamamlamak için titizlikle çalıştıklarını söyleyen Eskioğlu, “Şu ana kadar çalışmaların planlandığı gibi ilerlemesinden memnuniyet duyuyoruz. Bu yenileme çalışmaları, sadece mevcut ulaşım sorunlarını çözmekle kalmayacak, aynı zamanda bölgenin genel alt ve üst yapısını da güçlendirecek. Sanayicilerimiz, yenilenen yollar sayesinde üretim ve dağıtım süreçlerini daha rahat bir şekilde yürütebilecekler" ifadelerine yer verdi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

 Elazığ’da 10 köy yolu sular altında kaldı
Bölgesel

Elazığ’da 10 köy yolu sular altında kaldı

Elazığ’ın Palu ilçesine bağlı Gökdere köyünde sağanak yağıştan dolayı oluşan selde, 10 köyün kullandığı yol sular altında kaldı.

Burdur-Fethiye karayolunda kaza! Motosiklet otomobile çarptı
3. Sayfa

Burdur-Fethiye karayolunda kaza! Motosiklet otomobile çarptı

Burdur-Fethiye karayolunda meydana gelen kazada, motosikletin otomobile çarpması sonucu iki kişi yaralandı. Yaralılar Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın detayları için tıklayın.

Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bu güzergahtaki yollar trafiğe kapanacak
Bölgesel

Ankara'da yaşayanlar dikkat! Bu güzergahtaki yollar trafiğe kapanacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Nasuh Akar Mahallesi'nde 4 Eylül’de başlayacak yol çalışmaları kapsamında İnönü Bulvarı ile Çetin Emeç Bulvarı arasında kalan yolları trafiğe kapatıyor.

Niğde'de barajda boğulan baba ve kızı son yolculuğuna uğurlandı
Bölgesel

Niğde'de barajda boğulan baba ve kızı son yolculuğuna uğurlandı

Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Bahçeli beldesinde barajda boğularak hayatlarını kaybeden baba ve kızı Bor ilçesindeki cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Zonguldak’ta tomruk yüklü kamyonun yolcu otobüsü ile çarpıştığı kazada  Ölen ve yaralananların isimleri belli oldu
3. Sayfa

Zonguldak’ta tomruk yüklü kamyonun yolcu otobüsü ile çarpıştığı kazada Ölen ve yaralananların isimleri belli oldu

Zonguldak - Karabük karayolu Hatipler köyü mevkiinde Bilal Aşık idaresindeki (36) sevk ve idaresindeki 37 HB 447 plakalı tomruk yüklü kamyonu ile Gökçebey istikametine seyir halindeyken Yenice istikametine seyir halindeki Cevdet Çağlayan (61) idaresindeki 61 S 0870 plakalı Metro Turizme ait Mercedes marka yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Bucak'ta bozuk yol tehlike saçıyor
Bölgesel

Bucak'ta bozuk yol tehlike saçıyor

Burdur'un Bucak ilçesindeki TOKİ Kavşağı'nda oluşan yol bozulması, özellikle motosiklet ve araç sürücüleri için büyük bir tehlike oluşturuyor. Vatandaşlar, yetkililerden acil müdahale bekliyor.