Lapseki modern ve güvenli yollara kavuşacak

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, modern ve güvenli altyapıyı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bir dizi projede çalışmalar devam ediyor.

Lapseki modern ve güvenli yollara kavuşacak

ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, modern ve güvenli altyapıyı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bir dizi projede çalışmalar devam ediyor.
Lapseki'de altyapı ve çevre düzenlemesi projeleri sürüyor. Kökez Mevkiinde taş döşeme çalışmaları ile birlikte daha önceki köprü çalışmalarının ardından Dumlupınar Caddesi'nin trafiğe tekrar açılması, Yeni Kordon'un düzenlenmesi ve dere taşkınlarını önlemek amacıyla derelerin ıslahı projeleri sürüyor.
Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Aynur Bozkurt, ilçede devam eden projelerin detaylı bir denetimini gerçekleştirdi.
Yeni Kordon süren çalışmaların tamamlanmasıyla ilçenin sahil şeridini daha estetik ve kullanışlı hale gelecek. Hem vatandaşların hem de ziyaretçilerin sosyal alanlarda keyifli vakit geçirmesine imkan tanıyacak olan kordon projesi, ilçeye yeni bir cazibe noktası kazandıracak.
Ayrıca, dere taşkınlarını önlemek için derelerin yeniden ıslahı projeleri çerçevesinde çalışmalar hızla devam ediyor. Bu projeler, ilçenin su taşkınlarına karşı direncini artırarak hem çevre güvenliğini sağlayacak hem de yerleşim bölgelerindeki riskleri minimize edecek.
Lapseki'de devam eden projeler, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak, ilçenin daha güvenli ve çağdaş hale getirilmesi amaçlanıyor.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Güngör, Kızılkaya'nın su altyapısı için harekete geçti
Bölgesel

Başkan Güngör, Kızılkaya'nın su altyapısı için harekete geçti

Kızılkaya Belediyesi, ASAT ile su altyapısı üzerine yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Belediye Başkanı Güngör, çalışmaları hızla başlatacaklarını duyurdu.

 İSU Serdar'da sona yaklaştı
Yerel Yönetim

İSU Serdar'da sona yaklaştı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü tarafından Başiskele ilçesi Serdar Mahallesi'ndeki içme suyu altyapı çalışmaları sona yaklaşırken, bozulan yollar asfaltlanmaya başlandı. Detaylar haberimizde..

Türkiye, 2024'te Balon turizminde yeni bir rekor kırdı: 933 bin yolcu
Yaşam

Türkiye, 2024'te Balon turizminde yeni bir rekor kırdı: 933 bin yolcu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılının balon turizmi açısından oldukça verimli bir yıl olduğunu belirterek, 933 bin balon yolcusu ile tüm zamanların yolcu rekorunun kırıldığını duyurdu. Detaylar haberimizde..

Kocaaliler’de su altyapısı yenileniyor! İlyas Delen duyurdu
Bölgesel

Kocaaliler’de su altyapısı yenileniyor! İlyas Delen duyurdu

Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, beldenin yıllardır değişmeyen su altyapısını yenileme çalışmalarına başlandığını duyurdu. Detaylar haberde!

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: 'Suriye'nin Altyapısı yeniden yapılandırılacak, Türkiye destek verecek
Dünya

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: 'Suriye'nin Altyapısı yeniden yapılandırılacak, Türkiye destek verecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Şam ve Halep havalimanlarında gerekli tespitleri yaptık. Detaylar haberimizde..

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: PTT, 2024'ün ilk 11 ayında 399 milyon gönderi ulaştırdı
Bölgesel

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: PTT, 2024'ün ilk 11 ayında 399 milyon gönderi ulaştırdı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, PTT'nin 2024 yılının ilk 11 ayında 399 milyon posta ve kargo gönderisini sahibine ulaştırdığını bildirdi. Detaylar haberimizde..