Çellist Emir Asil, Gedelme Yaylası’ndaki Kemer Belediyesi’ne ait lavanta bahçesinde lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında çello çaldı.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu öncülüğünde başlatılan ve ekimi yapılan “Mor turizm” olarak da bilinen lavanta bahçesi büyük beğeni toplamaya devam ediyor.
Kemer Belediyesi’ne ait 2 bin 650 metrekarelik alandaki lavanta bahçesinin tanıtım etkinlikleri kapsamında Çellist Emir Asil, mor renkler içinde seslendirdiği eserlerle renkli görüntüler oluşturdu.
Kemer'de turizmi çeşitlendirmek amacıyla oluşturulan lavanta bahçesinde salıncak, oturma alanları, dilek ağacı, eşek maketi, fotoğraf çekim çerçeveleri ve tahterevalli yer alıyor.
Öte yandan Kemer Belediyesi, lavanta tanıtım etkinlikleri kapsamında vatandaşlara geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz geziler düzenlemişti. Lavanta bahçesine giden vatandaşlar ayrıca Gedelme Kalesi, Gedelme Mağarası ve 2 bin yıllık çınar ağacını da ziyaret etme fırsatı buldular.
Antalya'nın Alanya ilçesinde D-400 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı.
Mersin'in Silifke ilçesinde koruma altında bulunan Göksu Deltası'ndaki sazlık alanda yangın çıktı.
Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin dereye yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyonda, 2 bin 3 adet tarihi sikke ele geçirilirken, 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.
Kemer Belediyesi Ülker-Orduvar Akman Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrencilere denizlerin önemi anlatıldı.
Corendon Airlines, havacılık sektöründe dönüm noktası olan bir yeniliğe imza attı.
Yorumlar (0)