Adana polisi ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde hasta çocukları atlı birliğe götürerek unutulmaz gün yaşattı.
Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) bünyesinde hayata geçirilen; ‘Hayallerimiz Renkleniyor Projesi’yle gerçekleştirilen ziyarete katılan 35 çocuk, üzerinde; ‘Biz Kazanacağız’ ifadesi yer alan ve lösemiye dikkat çekilmesi için özel olarak tercih edilen turuncu tişörtleriyle atlı birliğe götürüldü. Etkinlikte kız çocuklarına bez polis bebeği; erkek çocuklarına da uzaktan kumandalı polis arabası hediye edildi. Minikler çocukluklarını doyasıya yaşayıp, keyifli anlar yaşarken, anneleri de onları görüp duygulandı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte; lösemiye karşı amansız bir savaş veren çocuklar, aileleri ile birlikte Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Atlı Polis Grup Amirliği’ni ziyaret etti. Burada polis abla ve ağabeyleriyle birlikte toplumsal olaylara müdahale için özel olarak yetiştirilen atları besleyen minikler, daha sonra ata binip keyifli anlar yaşadı.
Şifa Oyuncakları Projesi ile Destine Yurdu öğrencileri lösemili çocuklara moral ve destek oldu.
Antalya'da lösemi tedavisi gören bir çocuk için acil 0 Rh+ trombosit ve kan bağışı ihtiyacı var. Kızılay ve Akdeniz Üniversitesi Kan Bankası'na başvurarak siz de hayat kurtarabilirsiniz!
Trabzon’daki Lösemili Çocuklar Vakfı’na kayıtlı çocuk hastalar ve anneleri için, anne-çocuk etkinliği gerçekleştirildi. Ortahisar Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı etkinliğe katılan çocuklar ve anneleri, Tünel Akvaryum ve Seyir Terasını gezdi.
Bursa'da eylül ayında tamamen açılması hedeflenen Lösemili Çocuklar Bilim ve Doğa Köy Enstitüsü'nün sunduğu imkanları ve ayrıntıları tanıtıldı.
Double Tree By Hilton Van Oteli Genel Müdürü İrem Tinli Angün, lösemi hastası çocukları ziyaret etti.
Yeşim Grup, sosyal sorumluluk anlayışıyla toplumun her kesimine dokunmaya devam ediyor.
Yorumlar (0)