‘Mahalle Buluşmaları'nın ilki Cihangir'de gerçekleştirildi

Beyoğlu'nun geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte şekillendirmek amacıyla başlatılan ‘Mahalle Buluşmaları'nın ilki Cihangir'de gerçekleştirildi.

‘Mahalle Buluşmaları'nın ilki Cihangir'de gerçekleştirildi

Beyoğlu'nun geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte şekillendirmek amacıyla başlatılan ‘Mahalle Buluşmaları'nın ilki Cihangir'de gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney buluşmada vatandaşların önerilerini dinleyerek yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu'nun geleceğini ilçe sakinleriyle birlikte şekillendirmek amacıyla ‘Mahalle Buluşmaları'nı başlattı. ‘Mahalle Buluşmaları'nın ilki Cihangir Mahallesinde gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney katılımıyla düzenlenen buluşmaya Cihangir, Kılıçali Paşa ve Pürtelaş mahallelerinin sakinleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Güney, Beyoğlu'nun tüm bileşenlerinin katılımıyla 5. Yıllık Stratejik Planı hazırlayacaklarını söyledi.
“Beyoğlu'nun tüm bileşenleriyle yol haritamızı çizmemiz gerekiyor”
Beyoğlu'nun geleceğini ortak akılla inşa etmek için Mahalle Buluşmalarını başlattıklarını ifade eden Başkan İnan Güney, “Tarihiyle, sanatıyla, kültürüyle, farklılıklarıyla geçmişten bize emanet, bizim de çocuklarımıza daha güzel bir şekilde emanet etmemiz gereken bir Beyoğlu var. Bugün Beyoğlu'nu sevenler olarak bir araya geldik. Beyoğlu'na dair sözü olanlar, Beyoğlu'nu dert edinenler, Beyoğlu ile ilgili fikri olanlar bir aradayız. Beyoğlu'na daha iyi nasıl hizmet edebiliriz, Beyoğlu'nu kadından yana, çocuktan yana, gençlerden yana bir belediye, can dostlarımızın rahatça yaşadığı bir ilçe nasıl yapabiliriz bunun arayışı içerisindeyiz. Beyoğlu'nun beş yıllık stratejik planını hazırlayacağız. Biz bürokrat arkadaşlarla belediyede oturup Beyoğlu'nun önümüzdeki beş yılına şekil veremezdik. Bunu mahalle buluşmalarıyla komşularımızla tartışmamız gerekiyor, STK buluşmalarıyla, sanatçı buluşmalarıyla, genç buluşmalarıyla, yani Beyoğlu'nun tüm bileşenleriyle bu durumu tartışıp netleştirerek yol haritamızı çizmemiz gerekiyor. Bunu Beyoğlu Belediyesi'nin katılımcı, demokratik, şeffaf ve denetlenebilir bir belediyecilik anlayışının uzantısı olarak da değerlendirebiliriz” dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta gecenin olayı! Domuz avında yaralandı
3. Sayfa

Bucak'ta gecenin olayı! Domuz avında yaralandı

Burdur'un Bucak ilçesinde yaşanan olay sonrasında 1 kişi yaralandı. Burdur Bucak Çamlık Köyünde meydana gelen olayın detayları için tıklayın...

Burdur son dakika! Feci trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı var
3. Sayfa

Burdur son dakika! Feci trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı var

Burdur-Fethiye karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri son 8 Başpehlivanlar belli oldu
Spor

Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri son 8 Başpehlivanlar belli oldu

CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi   Antalya 672.Elmalı Yağlı Güreşleri  (6-7-8 Eylül 2024)  SON 8'E KALAN BAŞPEHLİVANLARIMIZ  ...Çeyrek Finale nasıl geldiler ?

Muğla'da orman yangını Havadan karadan müdahale
3. Sayfa

Muğla'da orman yangını Havadan karadan müdahale

Muğla’nın Menteşe ilçesinde sarp arazide ormanlık alanda çıkan yangı rüzgarın etkisi ile büyürken, yangına havadan 9 helikopter ve 6 uçak müdahale ediyor.

08 Eylül Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler
Kesintiler

08 Eylül Muğla elektrik kesintisi! İşte etkilenecek yerler

Muğla'da 08 Eylül 2024 Pazar Günü elektrik kesintisi var mı? Muğla'da yarın elektrikler kesilecek mi? Muğla'da yarın yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde...

7 Eylül İzmir su kesintisi! İşte etkilenecek yerler
Kesintiler

7 Eylül İzmir su kesintisi! İşte etkilenecek yerler

7 Eylül Cumartesi Günü İzmir'deki su kesintilerini sizler için derledik. Peki bugün İzmir'in hangi ilçelerinde sular kesilecek. İşte ilçeler ve suların geleceği saatler