Başakşehir’de drift yapıp ve Bakırköy’de E-5’te makas atarak vatandaşların güvenliğini tehlikeye sokan sürücü polis tarafından yakalandı. Sürücüye toplam 29 bin 857 lira para cezası kesildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından trafik güvenliğini tehlikeye sokarak bu anlarını sosyal medyaya yükleyen şahsa yönelik yakalama çalışmaları başlatıldı. Görüntüleri inceleyen ekipler, şahsın Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi’nde drift yapan ve E-5 Bakırköy mevkisinde araçlara makas atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğünü tespit etti. E.O. isimli şahıs kullandığı araçla birlikte yakalandı. E.O.’ya, ’Drift yapmak, makas atmak, abart egzoz kullanmak, yakın takip, cam filmi kullanmak’ maddelerinden toplam 29 bin 857 lira para cezası uygulandı. Ayrıca sürücü E.O. hakkında ’Trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan adli işlem başlatıldı.
İHA
İstanbul'un Fatih ilçesinde kamera bulunmayan kör noktaları seçerek yankesicilik yapan hırsız, gözaltına alındı.
26 Şubat Çarşamba İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
İstanbul'da 27 Şubat 2025 Perşembe günü elektrik kesintisi var mı? İstanbul'da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul'da bugün yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde.
Ümraniye’de zincirinden kurtularak okul bahçesine giren, 5 öğrenci ile 1 öğretmeni ısırarak yaralanmasına neden olan köpeğin sahibi A.K. tutuklandı.
"Hattatların Reisi" kabul edilen, dünyanın birçok camisinde imzası bulunan ve 88 yaşında hayatını kaybeden hattat Hasan Çelebi, Üsküdar'daki Büyük Çamlıca Camii'nde düzenlenen cenaze ile son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar haberimizde..
25 Şubat Salı İstanbul'da su kesintisi yaşanacak ilçeler ve tahmini süreleri açıklandı. Cevapları burada. Su kesintilerini öğrenmek için detayları inceleyin
Yorumlar (0)