Girdiği 5 müsabakayı da kazanan MAKÜ Bayan Hentbol Takımı sağladığı başarı ile 30 Nisan-4 Mayıs 2019 tarihleri arasında MAKÜ’de gerçekleştirilecek olan Koç Spor Fest kapsamında Hentbol Süper Lige Yükselme maçlarına katılmaya hak kazandı.
Altı takımın mücadele ettiği müsabakalarda MAKÜ Bayan Hentbol Takımı sırasıyla Dicle, Ege, Çukurova, Süleyman Demirel ve Marmara üniversitelerinin takımlarını yenerek şampiyon oldu.
Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz şampiyon olan MAKÜ Bayan Hentbol Takımın başarısını kutladığını belirterek, “Yeni bir gurur daha yaşatan hentbol takımımıza ve Antrenör Doç. Dr. Oğuzhan Dalkıran’a teşekkür ediyorum. Yapılacak olan Hentbol Süper Lige Yükselme maçlarında da takımımıza başarılar dilerim.” dedi.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak İşletme Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. sınıf öğrencileri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kocaaliler İlkokulu ve Ortaokulu’nu ziyaret etti.
Burdur'da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan HAYTEKFEST 2025 için başvurular alınmaya başlandı. Hayvancılık, tarım ve gıda teknolojileri alanında projeler geliştiren girişimciler, akademisyenler ve öğrenciler için büyük fırsatlar sunuluyor.
Burdur'da MAKÜ'de düzenlenen 'Yeni Teknolojiler ve Yeni Meslekler' konferansında TOGG, yapay zekâ ve kariyer fırsatları ele alındı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi akademisyenleri tarafından hazırlanan proje başvurusu akademik değerlendirme sonucu başarılı bulunarak Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’ndan (TÜBİTAK) destek almaya hak kazandı.
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından toplumsal katkı projeleri kapsamında hayata geçirilen ve Türkiye'de bir ilk olma özelliği taşıyan 'Köy Üniversitesi' projesi, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Susuz Köyü'nde devam etti.
Ramazan ayı boyunca Salı, Çarşamba ve Perşembe akşamları Taş Oda Konağı’nda Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) öğrencileri tarafından geleneksel gösteri sanatları sahnelenecek.
Yorumlar (0)