Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan 20 yaşındaki genç yaralandı.
Olay, saat 17.15 sıralarında Yeşilyurt ilçesi Çukurdere Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Keşşaf Hoca Sokak'taki Gül Parkı'na gelen kimliği belirsiz şahıs, 20 yaşındaki S.K.'ya tabanca ile ateş açtıktan sonra hızla kaçarak uzaklaştı. Sağ bacağına kurşun isabet eden genç yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ile sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından S.K., Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede inceleme yapan ekipler, 1 adet boş kovan ile cep telefonu buldu. Zanlıın yakalanması için çalışmalar sürüyor.
Afyonkarahisar'da 18 Nisan 2025 Cuma günü elektrik kesintisi var mı? Afyonkarahisar ve ilçelerinde elektrikler kesilecek mi? Afyonkarahisar'da yaşanacak elektrik kesintilerini sizler için derledik. Detaylar haberimizde..
Antalya'da üç yıl önce sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın babası Murat Pınar, "Sokakta köpek olmayacak denmesine rağmen neden hala sokaktalar?
Antalya'nın Alanya ilçesinde 2. katın penceresinden atılan 36 günlük bebek hayatını kaybederken, bugün adliyeye sevk edilen anne tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bartın'da genç bir işadamı evinin penceresinden aşağıya düştü. Yaralanan iş adamı, hastaneye kaldırıldı.
Antalya'nın Kaş ilçesinde bir evin bacasından çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi.
Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde Isparta’da düzenlenen huzur uygulamasında 2 binin üzerinde kişi sorgulandı.
Yorumlar (0)