Malatya’da olumsuz hava şartları nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildi.
Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, kar yağışı sonrasında beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle 21 Şubat Cuma günü il genelinde eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca kamu çalışanı engelli ve hamile personelin de izinli sayılacağı kaydedildi.
Denizli'nin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 2 ilçede taşımalı eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.
Ordu Valiliği, kar yağışı sonrası meydana gelen don ve buzlanma nedeniyle 14 ilçenin tamamında, 5 ilçede ise kısmi olarak eğitim ve öğretime ara verildiğini duyurdu. Detaylar haberimizde..
Çanakkale'nin Yenice ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildi.
Tunceli’de devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle Pülümür ilçesindeki tüm okullarda eğitim-öğretime 1 gün ara verilirken, merkez ve 6 ilçede ise taşımalı eğitime ara verildi.
Kastamonu'da kar sebebiyle Merkez ilçede taşımalı eğitime, Ağlı, Bozkurt ve İnebolu ilçelerinde ise tüm kademelerde yüz yüze eğitime 1 gün ara verildi.
Elazığ’da kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün daha ara verildi. Haberin detayları için tıklayın...
Yorumlar (0)