Ankara

Mamak Belediye Başkan yardımcısı Sibel Emre Barınak değil “Yaşam Alanı” dileyen 24 saat görebilir

Ankara Mamak Belediye başkan yardımcısı Sibel Emre kamuoyunda dolaşan “belediyeler sokak hayvanlarını ölüme terk ediyor” gibi iddialara, Başkan Şahin’in, Kutludüğün Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’ni 24 saat ziyarete açarak cevap verdiğini hatırlattı.

 Mamak Belediye Başkan yardımcısı  Sibel Emre  Barınak değil  “Yaşam Alanı” dileyen 24 saat görebilir

EMRE; "BARINAK DEĞİL
YAŞAM ALANI"
Kutludüğün’de bulunan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’nde, hayvanseverler ve sivil toplum kuruluşlarından katılımcıların yer aldığı bir ziyaret gerçekleştirildi. Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla düzenlenen bu ziyarete, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’i temsilen Başkan Yardımcısı  katıldı.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in göreve geldiği ilk günden itibaren, sokak hayvanlarının yaşam hakkına saygı duyarak, barınaktaki koşulları her geçen gün iyileştirerek çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Sibel Emre, kamuoyunda dolaşan “belediyeler sokak hayvanlarını ölüme terk ediyor” gibi iddialara, Başkan Şahin’in, Kutludüğün Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakımevi’ni 24 saat ziyarete açarak cevap verdiğini hatırlattı.
Başkan Şahin, sokak hayvanları için “ Onlar bize emanet ” diyerek yürüttüğü çalışmaları, dileyen herkesin istediği saatte barınağı ziyaret ederek kendi gözleriyle görebileceğini belirtmişti.
Barınak değil “Yaşam Alanı”
24 saat ziyarete açık olan barınağın, Başkan Veli Gündüz Şahin’in sokak hayvanları konusundaki samimiyetinin bir göstergesi olduğunu vurgulayan Sibel Emre, “Başkanımız Veli Gündüz Şahin, sokak hayvanlarının en iyi şekilde tedavi görmesi ve rehabilite edilmesi için bir barınaktan çok daha fazlasını sunan ‘Yaşam Alanı’ projesiyle tüm belediyelere örnek olmayı hedefliyor” dedi. Emre, Başkan Şahin’in barınağı sık sık ziyaret ederek sokak hayvanlarının yaşam koşullarını yerinde incelediğini de belirterek, “Bu süreçte Başkanımız, hayvanların ihtiyaçlarını ve yaşam şartlarını daha iyi anlamak için aktif bir şekilde çalışıyor. Onun liderliğinde, hayvan dostlarımıza en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 Mamak Belediye Başkan yardımcısı  Sibel Emre  Barınak değil  “Yaşam Alanı” dileyen 24 saat görebilir  Mamak Belediye Başkan yardımcısı  Sibel Emre  Barınak değil  “Yaşam Alanı” dileyen 24 saat görebilir

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Keçiören Belediyesi Mama Üretim tesisi açıldı Bu değerli tesis, diğer ilçe belediyelerimize ve Ankara’ya örnek olacak
Yerel Yönetim

Keçiören Belediyesi Mama Üretim tesisi açıldı Bu değerli tesis, diğer ilçe belediyelerimize ve Ankara’ya örnek olacak

Keçiören Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının gıda ihtiyacının karşılanması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi amacıyla kurulan Mama Üretim Tesisi`nin açılışı ve 25 Dönüm Doğal Yaşam Alanı’nın tanıtımı yapıldı

USO Anadolu Lisesinden farkındalık! Öğrencilerden hayvan barınağına sevgi dolu destek
Etkinlik

USO Anadolu Lisesinden farkındalık! Öğrencilerden hayvan barınağına sevgi dolu destek

Uso Anadolu Lisesi öğrencileri, hayvan sevgisini artırmak için Burdur’daki hayvan barınağını ziyaret etti. Hayvanları koruma dersinde besleme ve sevgi dolu anlar yaşandı.

Minik öğrenciler hayvan barınağını ziyaret etti
Yaşam

Minik öğrenciler hayvan barınağını ziyaret etti

Bitlis'in Güroymak Belediyesi tarafından sahipsiz hayvanlar için kurulan hayvan barınağını minik öğrenciler ziyaret etti.

Yenişehir Belediyesi can dostlarımızı unutmadı
Bölgesel

Yenişehir Belediyesi can dostlarımızı unutmadı

Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın yapılacak olan modern hayvan barınağının projesinin ve kaynağının hazırlandığını belirtti.

Öğrencilerden hayvan barınağına ziyaret
Etkinlik

Öğrencilerden hayvan barınağına ziyaret

Malatya’da, İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Hayvan Bakım Evi’ni gezen öğrenciler farklı bir gün geçirdi.

Öğrenciler 4 ekim için barınak ziyaretinde.
Etkinlik

Öğrenciler 4 ekim için barınak ziyaretinde.

Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü nedeni ile öğrenciler Bozüyük Belediyesi Geçici Hayvan Barınağını ziyaret etti.