EMRE'DEN OKUL ZİYARETİ
Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, eğitim kurumlarını ziyaret ederek, eksikleri yerinde tespit ediyor.
Daha önce çok sayıda okulu ziyaret ederek okul ve öğrencilerin sorunlarına çözüm arayan Emre, bugünde Kutludüğün de bulunan bir okulu ziyaret eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, okul yöneticileri ile görüşerek okulun ihtiyaçları hakkın'da bilgiler aldı.
Emre, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; "Mamak Belediyesi olarak, Kutludüğün Borsa İstanbul Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret ettik. Öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim ortamına kavuşmaları için okulun ihtiyaçlarını yerinde inceledik ve gerekli çalışmaları başlatmak üzere değerlendirmelerde bulunduk" dedi.
Ankara Mamak Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait çok sayıda işyerini kiraya verecek. Başvurular 18 Mart'ta son bulacak ve ihale 19 Mart'ta yapılacak. Mamak Belediyesi, mülkiyetindeki büfe ve işyerlerini kiraya verecek.
Ankara Mamak Belediyesi Aile Merkezlerinde “Eğitime Destek Atölyeleri”nde çocukların derslerine destek amacıyla başlattığı kurslara devam ediyor. Bu kapsamda 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerine Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve İngilizce kursları ücretsiz olarak veriliyor.
MAKÜ Hikmet Tolunay MYO Çocuk Gelişimi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı miniklerle birlikte kutladı
Burdur Gölü için hazırlanan "Göldür Bizim Geleceğimiz" adlı klipte öğrenciler ve öğretmenler suyun önemine dikkat çekti.
Burdur'da hizmet veren Burdur Devlet Hastanesinde, Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Mehmet Okul hasta kabulüne başladı.
Bucak Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Defne Şentürk, Artistik Cimnastik İl Müsabakası’nda Burdur birincisi oldu. Okul takımı da şampiyonluğu aldı.
Yorumlar (0)