Ankara’nın Mamak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç boş araziye uçtu. Kaza neticesinde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza akşam saatlerinde Mamak ilçesi Akşamsettin Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişinin kontrolündeki 06 EU 0710 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki boş araziye uçtu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen motosikletli trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı. İşte kaza detayları...
Batman’da sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil, bir iş yerinin bahçesine düştü.
Edirne'de kontrolden çıkıp refüje çarparak takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, servis minibüsünün akaryakıt istasyonundan çıkan otomobile çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı
Burdur'un Bucak ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada bir kişi yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Detaylar için tıklayın!
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı. İşte detaylar...
Yorumlar (0)