Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki otomobilin kırmızı ışıkta duran otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci kazada 3 kişi yaralandı. Kaza yapan otomobilleri kullanan ve ağır yaralanan kişilerin kuzen oldukları,
arkadaşlarının düğününden evlerine döndükleri belirlendi.
Kaza; Manavgat-Alanya D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Hüseyin Burak A.'nın kullandığı 07 BEN 866 plakalı otomobile, Aksaz ışıklı kavşağında kırmızı ışıkta beklediği
sırada aynı istikamette seyir halindeki Hüseyin Kerem A.'nın kullandığı 07 LN 051 plakalı otomobilin arkadan çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle kavşak içerisinde savrulan otomobilin sürücüsü Hüseyin Burak A. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Fırat T. otomobil içerisinde sıkışarak sürücüler tarafından çıkarıldı. Hüseyin Kerem A. ise Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi
Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekibi tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi.
Düğünden dönüyorlardı
Kaza yapan araç sürücülerinin kuzen oldukları, bir arkadaşlarının düğününe katıldıktan sonra Uzunkale Mahallesi'ndeki evlerine dönerken kaza yaptıkları bildirildi.
Ehliyetine 2025 yılına kadar el konuldu
Diğer taraftan kaza yapan araç sürücülerinin hastanede yapılan alkol kontrollerinde aşırı derecede alkollü oldukları belirlendi. Daha önce 2 kez alkolden işlem yapılan Hüseyin Burak A.'nın ehliyetine 2025 yılına kadar el konulurken, Hüseyin Kerem A.'nın
ehliyetine de 6 aylığına el konuldu. İHA
Antalya Manavgat D-400 Alanya karayolu Demokrasi Kavşağı'nda meydana gelen zincirleme kazada 4 araç birbirine girdi, 3 kişi yaralandı.
Antalya’nın Manavgat ilçesinde aynı istikamette seyir halindeki 5 aracın çarpışması sonucu meydana gelen zincirleme kazada, kamyonette sıkışan ve itfaiye tarafından çıkarılan 2 kişi yaralandı.
Antalya Manavgat'ta meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza sonrası diğer sürücü "Bana çarptı" dese de güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkardı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki aracın çarparak metrelerce sürüklediği 88 yaşındaki Derviş Aydeniz olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücü ve 2 yolcu da yaralandı.
0.98 promil alkollü olduğu belirlenen ve ifadesinde köpeğe çarptığını sandığını belirten otomobil sürücüsü Mehmet Kaygısız çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir trafik kazası meydana geldi. Sıkıştırılan araç ağaca çarparak sürücüsünün yaralanmasına yol açtı. Kaza sonrası olay yerinden hızla uzaklaşan aracın sürücüsü aranıyor.
Yorumlar (0)