Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından il genelinde 3 gün boyunca yapılan denetim sonucunda 177 araç sürücüsüne 266 bin 689 TL idari para cezası uygulanırken 37 aracın da trafikten men edildiği açıklandı.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri tarafından 1 Kasım, 3 Kasım ve 5 Kasım tarihlerinde 16 ekip 29 personel ile gerçekleştirilen özel denetim sonucunda; 957 araç ve sürücüsünün kontrol edildiği açıklandı. Abartı egzozdan dolayı kusurlu
görülen 26 araç, yüksek sesten dolayı 54 araç ve diğer kusurlardan 143 araç olmak üzere toplam 177 araç ve sürücüsüne 266 bin 689 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi. Yapılan açıklamada ayrıca 37 aracın da trafikten men edildiği öğrenildi. İHA
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipler tarafından ildeki asayişi sağlamak için gerçekleştirilen denetimler sıklaştırıldı. Devamı haberimizde..
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 16. Satranç Turnuvası sona erdi.
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Kepez Belediyesi’nin "Sera Atıkları Tehdit Değil, Toprağa Can Olsun" projesi, "Çevre Koruma ve Alt Yapı Çalışmaları" kategorisinde ödüle layık görüldü.
Manavgat’ta düzenlenecek Girit’ten Side’ye Kültür ve Lezzet Festivali, bölgeyi gastronomi turizminde öne çıkaracak.
Eski eşi Pınar Zorlu'yu üzerine benzin dökerek canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmekle yargılanan Gürhan Üzer, ikinci duruşma öncesi pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, CHP Parti Meclisi Üyesi Niyazi Şen, Konyaaltı İlçe Başkanı Demet Gündüz ve ilçe örgütünü makamında ağırladı.
Yorumlar (0)