Manisa / Alaşehir

Manisa'da gazinoda çıkan kavga kanlı bitti: 1 ölü 3 yaralı

Gazinoda çıkan kavgada kan aktı: 1 ölü 3 yaralı

Manisa'da gazinoda çıkan kavga kanlı bitti: 1 ölü 3 yaralı

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde bir gazinoda alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.
Manisa’nın Alaşehir ilçesi Yeni Mahalle Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan bir restoranda saat 02.00 sıralarında çıkan kavgada silahlar konuştu. Çıkan kavgada Erkan Ildız (40) tüfekle vurularak olay yerinde hayatını kaybederken M.E.D. (45), S.T. (45) ve İ.Ö. (52) ise yaralandı. Yaralılar Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavilerinin ardından İ.Ö. Salihli Devlet, S.T. Manisa Celal Bayer Üniversitesi Tıp Fakültesine sevk edildi.
Olay Alaşehir’deki bir içkili restoranda yaşandı. İddiaya göre iş yeri sahibi F.I. (29) ve gazinoyu çalıştıran Erkan Ildız ile daha önceden alacak verecek sorunu nedeniyle husumetli oldukları S.T. ve esnaf M.E.D. isimli şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışma sonunda birbirlerine silah çeken taraflardan Erkan Ildız olay yerinde hayatını kaybetti. S.T. isimli şahıs tüfekle ateş edilmesi sonucu sağ bacağından, gazinoda işçi olarak çalışan İ.Ö. karın kısmından yaralandı. Olayda M.E.D. isimli şahıs da yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk tedavileri yapılan yaralılardan İ.Ö., Salihli Devlet Hastanesine, S.T. Celal Bayer Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. M.E.D. ise Alaşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Manisa'da silahlı çatışmanın ardından 8 tutuklama
3. Sayfa

Manisa'da silahlı çatışmanın ardından 8 tutuklama

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 20 Kasım günü bir gazinoda 1 kişinin öldüğü 3 kişinin de yaralandığı silahlı çatışmanın ardından titiz bir çalışma yürüten emniyet güçleri 14 adreste eş zamanlı operasyon yaparak 9 kişiyi gözaltına aldı. Devamı haberimizde..

Elazığ’da anlaşmazlık kavgasında 3 kişi yaralandı
3. Sayfa

Elazığ’da anlaşmazlık kavgasında 3 kişi yaralandı

Elazığ’ın Baskil ilçesinde iddiaya göre arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Trafikte 'bu kadarına da pes' dedirten o anlar
3. Sayfa

Trafikte 'bu kadarına da pes' dedirten o anlar

Pendik'te iki kadın sürücü arasında yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada, tekme ve tokatların havada uçuştuğu anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz: Şoförler hariç herkes suçlu
Yaşam

Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz: Şoförler hariç herkes suçlu

Trabzon'un Sürmene ilçesinde 2 Mayıs günü yaşanan dolmuşçu-öğrenci servisi kavgası ile ilgili konuşan Sürmene Şoförler Odası Başkanı Ekrem Yılmaz, olaya karışan şoförlerin dışındaki herkesi hainlikle suçlayarak ülkedeki 1,5 milyon şoför esnafının Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ başta olmak üzere Trabzon Büyükşehir ve Sürmene Belediye Başkanları hakkında tazminat davası açmalarını istedi.

Husumet Kavgasında Silahlar Konuştu!
3. Sayfa

Husumet Kavgasında Silahlar Konuştu!

Ağrı’da aralarında husumet olduğu öğrenilen şahıslar arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Eskişehir’de  tramvayda  çıkan kavgada kadın yolcu darbe aldı
Bölgesel

Eskişehir’de tramvayda çıkan kavgada kadın yolcu darbe aldı

Eskişehir’de seyir halindeki tramvayda kız öğrencilerin saç saça baş başa kavgası amatör kamera tarafından saniye saniye kayda alınırken arbedede bir kadın yolcu da darbe aldı.