Manisa / Kırkağaç

Manisa Kırkağaç kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Zafer Oktay kimdir?

Kırkağaç ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay ,Manisa Kırkağaç Kaymakamı olarak atandı.

Manisa Kırkağaç kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Zafer Oktay kimdir?

Kırkağaç ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay ,Manisa Kırkağaç Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

 

Kırkağaç Kaymakamı Zafer Oktay Kimdir?

1982 yılında Uşak’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Uşak’ta tamamladıktan sonra, 2000 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümüne girdi. 2004 yılında Lisans öğrenimini tamamlayarak, Maliye Bakanlığı Tasfiye İşleri ve Döner Sermaye İşletmeleri Genel Müdürlüğünde bir yıl çalıştıktan sonra, Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde Uzman olarak görev yaptı. Daha sonra Vergi Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, Mülki İdare Amirliği mesleğine 2007 yılında Kütahya Kaymakam Adayı olarak başladı. Staj süresince Uşak-Banaz ilçesinde Kaymakam Refikliği, Kilis-Musabeyli’de Teftiş Stajını tamamlayarak, Tokat-Almus, Kütahya-Domaniç ve Hisarcık ilçelerinde Kaymakam Vekilliği’nde bulundu. İngiltere’de University of Leicester’da bir yıl dil eğitimi alarak, İngiliz idare sistemi üzerinde incelemelerde bulundu. 94. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarılı dereceyle tamamlayarak 2010 yılında Tokat-Yeşilyurt Kaymakamlığı görevine atandı.

 
        2012-2014 yılları arasında Arguvan Kaymakamlığı ve 2014-2018 yılları arasında Ardahan-Göle Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. Görev yaptığı Ardahan’da 3,5 yıl Köprülü Belediye Başkan Vekilliği görevini de yürüttü. 01.10.2018 tarihinden Sındırgı ilçemizde göreve başlayan Zafer OKTAY, evli olup iyi derecede İngilizce bilmektedir. Kaymakam OKTAY, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon alanında Yüksek Lisans çalışmasını tamamlamış olup, Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim dalında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı
Bölgesel

Burdur Şeker Fabrikası'na yeni müdür atandı Mehmet Zararsız asaleten göreve başladı

Burdur Şeker Fabrikası'nın müdürlük görevine, vekaleten atanan Uşak Şeker Fabrikası Müdürü Mehmet Zararsız, Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürü Dr. Muhittin Şahin'in kararıyla asaleten atandı.

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı
Bölgesel

Uşak’a 3 hakim ve 1 savcı Adayı ataması yapıldı

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanırken, Uşak'a ise 3 hakim adayı ve 1 savcı adayı atandı.

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı
Bölgesel

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunan Dersroom, eğitimde fırsat eşitliğini sağladı

Ataması olmamış öğretmenlere iş fırsatı sunmak ve eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla kurulan Dersroom Platformu, Türkiye'de bir ilki başardı. Detaylar haberimizde..

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti
Yaşam

Bakanlık görev değişikliğini yaptı 15 ilde müdürler değişti

Tarım ve Orman Bakanlığı, 15 ilin Tarım ve Orman Müdürlüklerinde önemli görev değişikliklerine imza attı. Yeni atamalar ve detaylar haberimizde.

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı
Bölgesel

MHP Bucak'ta kadın kolları başkanlığına Havva Ergen Kurt yeniden atandı

MHP Bucak'ta KAÇEP Sorumlu İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Havva Ergen Kurt atandı. İşte detaylar...

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın
Yaşam

Öğretmen atamalarında devrim KPSS şartı kalktı! Yeni sistem AGS ile tanışın

2025’te öğretmen atamalarında KPSS şartı kalkıyor! Yeni sistem AGS ile öğretmen adayları kapsamlı bir süreçle değerlendirilecek. Detaylar haberimizde!