MARDİN (İHA) - Mardin'de canlı büyükbaş hayvan taşıyan tır devrildi. Kazada sürücü yaralanırken inek sürüsü karayoluna daldı.
Kaza, bugün Uluslararası İpekyolu, Tepeüstü köyü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre plakası belirlenemeyen tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya daldı. Tırın dorsesinde bulunan inekler karayoluna dağıldı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada sürücü hafif yaralandı. Yaralanan sürücü, ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Burdur'da traktörden düşerek hayatını kaybettiği iddia edilen adam için motosiklet kazası süsü verildiği iddialarının ardından olayda adı geçen ve adli kontrolle serbest bırakılan muhtar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.
Bucak’ta yapımı tamamlanan Kamyon ve Tır Garajı hizmete açıldı. Geniş otopark alanları, güvenlik hizmetleri ve lojistik altyapıyı güçlendiren tesisin detayları burada!
Tunceli’de yapılan denetimlerde 10 erkek kuaförüne idari yaptırım uygulandı. Detaylar haberimizde..
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nin (TMMOB) ardından, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) de basını devre dışı bırakacak bir yasa değişikliği teklifini TBMM'ye sundu.
Denizli'de psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen şahıs, babasını sopayla darp edip, başını taşla ezerek öldürdü. Detaylar haberimizde..
Gürcistan Tiflis'ten Kütahya'ya hurda karton götüren tır, Samsun'da Karayolları Denetleme İstasyonu'nda alev alev yandı.
Yorumlar (0)