Mardin’de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Artuklu ilçesi İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüleri ve plakaları öğrenilemeyen iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Denizli’nin Acıpayam İlçesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil elektrik direğine çarptı
Antalya'da polis ekiplerinden kaçan ve yakalanacağını anlayınca arkadaşı Sezer Bozkurt tarafından başından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki genç kızın cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez denilince varoşların akla geldiğini belirterek, "Kepez tam bir Türkiye mozaiği, biz 700 bin nüfuslu kocaman bir köyüz.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, startını verdiği 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda yaptığı açıklamada, "Spor turizmi açısından çok önemli bir organizasyon. Ülkemiz spor turizmiyle, spor organizasyonlarıyla pek çok turisti ağırlıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte 19 ilçede yıl boyu aralıksız sürdürdüğü vektörle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaz sezonu öncesi Kaleiçi esnafını ziyaret ederek başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.
Yorumlar (0)