Muğla’nın Marmaris ilçesinde gece saatlerinde başlayan ve sabaha kadar süren kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkilerken, bazı mahallelerde ağaçlar ve aydınlatma direkleri fırtınaya dayanamadı.
Meteoroloji’nin sağanak yağış uyarısının ardından, Marmaris’te gece saatlerinde kuvvetli rüzgar etkili oldu. Zaman zaman fırtınaya dönüşen rüzgarla birlikte Osmaniye Mahallesi’nde ağaçlar yola devrildi. Bazı aydınlatma direkleri ise ortadan ikiye bölündü. Sabah saatlerine kadar devam eden fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Yapılan ihbarların ardından bölgeye ilgili kurumların ekipleri sevk edildi. Ulaşıma kapanan Osmaniye Mahallesi’ndeki yolda devrilen ağaç ve aydınlatma direklerinin yoldan kaldırılması için çalışma başlatıldı.
Marmaris ilçe merkezi ve mahallelerinde kuvvetli rüzgar ve sağanak yağışlı havanın aralıklarla yarın akşam saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor.
Antalya Körfezi'nde fırtına nedeniyle mahsur kalan lüks teknedeki 2 kişi, yardıma giden tanker personelleri tarafından kurtarıldı. O anlar kameraya böyle yansıdı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Düzce için yaptığı kar yağışı uyarısının ardından 'Altay kar fırtınası' şehre giriş yaptı.
Ege Denizi’nin güneyinde rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren fırtına şeklinde esmesi beklenirken, meteoroloji fırtına konusunda uyarılarda bulundu.
Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde iki gündür etkili olan fırtına, Ilıca Mahallesi Köy Konağı'nın çatısını uçurdu.
Antalya'nın Manavgat ilçesinde etkili olan fırtına ve soğuk hava perşembe pazarında birçok esnafın tezgah açmamasına neden oldu.
Antalya Manavgat'ta etkili olan şiddetli fırtına ilçenin sembolü olan turunçların kaldırım ve yollara dökülmesine neden oldu.
Yorumlar (0)