Antalya / Konyaaltı

Mavi kelebekler başarı ile gururlandırıyor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Yunan rakibi A.E.S.H. Pylea’yı 34-23 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Mavi kelebekler başarı ile gururlandırıyor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası ikinci turu rövanş karşılaşmasında, ilk maçta 4 sayı farkla mağlup ettiği Yunan rakibi A.E.S.H. Pylea’yı 34-23 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.
Antalya’yı Avrupa’da temsil eden tek takım olan Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa kupalarında bir üst tura yükseldi. EHF Avrupa Kupası ikinci turunda Yunanistan’ın A.E.S.H Pylea takımı ile iki maç oynayan Mavi Kelebekler, geçtiğimiz Cuma günü sahadan 4 farklı galibiyetle ayrılmıştı. Rövanş karşılaşmasında yine Akdeniz Üniversitesi Mavi Salon’da mücadele eden iki ekipten gülen taraf yine Konyaaltı oldu. İlk maça nazaran daha baskılı bir oyun oynayan Mavi Kelebekler, ilk yarısını da 15-8 gibi ezici bir skorla önde bitirdiği karşılaşmayı 34-23 kazanarak bir üst tura adını yazdırdı. İlk maçta olduğu gibi ellerinde Türk bayraklarıyla salonu dolduran hentbolseverler karşılaşmayı, bitiş düdüğüne kadar coşkuyla takip etti.
Özellikle rövanş karşılaşmasındaki oyun ve skordan duyduğu memnuniyeti dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Kentimizi bir üst turda temsil etmeye devam edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Sporcularımıza ve bizleri destekleyen taraftarımıza ne kadar teşekkür etsek az. Bundan sonraki turlarda da bizleri yine gururlandıracaklarına inanıyorum’’ dedi.

“Rakibi iyi analiz ettik”

Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü olarak ilk Avrupa maçlarından galibiyetle ayrılmalarının hem Antalya hem de kendileri adına gurur verici olduğunu belirten Başantrenör Birol Ünsal, EHF Avrupa kupasında gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi. İlk maçın, rakibi çok iyi tanımadıklarından dolayı biraz gergin geçtiğini söyleyen Ünsal, ikinci maçta gerekli analizleri yaparak çok daha rahat bir galibiyet aldıklarını aktardı.
Önümüzdeki Salı günü gerçekleşecek olan kura çekiminden iyi bir sonuç beklediklerini ifade eden Ünsal, ‘’Bize destek olan başta Konyaaltı Belediye Başkanımız Semih Esen olmak üzere, kulüp yöneticilerimiz ve özellikle Antalya halkına çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Bugün ilk maça göre daha iyi bir performans gösterdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Spor Kulübü sol kanat oyuncusu Elif Sıla Aydın ise, Avrupa’da ilk maç olması ve bu nedenle heyecanlı olmalarının ilk maçtaki performanslarını etkilediğini söyledi. Tur atladıkları için çok mutlu ve gururlu olduğunu ifade eden Aydın, sonraki turda da devamını getirmek istediklerini aktardı.

Mavi kelebekler başarı ile gururlandırıyorMavi kelebekler başarı ile gururlandırıyorMavi kelebekler başarı ile gururlandırıyorMavi kelebekler başarı ile gururlandırıyorMavi kelebekler başarı ile gururlandırıyor

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Avrupa’da finale son adım
Spor

Avrupa’da finale son adım

Konyaaltı Belediye SK, namağlup olarak geldiği EHF Avrupa Kupası yarı finalinde Slovak rakibi MKS IUVENTA Michalovce’yi ağırlayacak.

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekleri’nden davet
Spor

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekleri’nden davet

Birol Ünsal EHF Kadınlar Avrupa Kupasına tüm Antalyalıları davet etti.

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur
Spor

Konyaaltı’nın Mavi Kelebekler’i hedefi Avrupa'da tur

Antalya'nın Avrupa temsilcisi Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, hafta sonu HC Galychanka Lviv ile maça çıkacak.

Çıktığı tüm maçları kazanan Mavi Kelebekler liderliği kaptırmıyor
Spor

Çıktığı tüm maçları kazanan Mavi Kelebekler liderliği kaptırmıyor

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 16’ncı haftasında, Görele Belediyesi Spor Kulübü’nü 43-28 mağlup ederek, ligdeki galibiyet serisini 14 maça taşıdı.

 Mavi Kelebekler ile Yalıkavak Spor Kulübü heyecanlı karşılaşma bekleyişi
Spor

Mavi Kelebekler ile Yalıkavak Spor Kulübü heyecanlı karşılaşma bekleyişi

Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı “Mavi Kelebekler”, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin 13’üncü haftasında deplasmanda Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Konyaaltı üçüncü tur için sahaya çıkıyor

Konyaaltı üçüncü tur için sahaya çıkıyor

Konyaaltı Belediye SK Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası ikinci turunda deplasmanda mağlup ettiği Bosna Hersek temsilcisi RK Hadzici takımını rövanş karşılaşmasında taraftarı önünde ağırlayacak. Devamı haberimizde...