Aşkale'nin 2 bin 300 metre rakımlı Turaç köyünde bahar mevsimiyle birlikte renkli görüntüler oluştu.
Aşkale'nin Turaç (Kızılşorah) köyü kış aylarında en çok kar yağışı alan yerleşim yerlerinin başında geliyor. Öyle ki köy içinde ortalama 1 veya 2 metre yükseklikte olan kar, yüksek kesimlerde ise 4-5 metreye kadar ulaşıyor.
Bahar aylarına girdiğimiz şu günlerde ise köyde yemyeşil arazilerde açan rengarenk çiçekler görsel şölen oluşturuyor. Buna bağlı olarak köy arazisi içinde bulunan çayırlarda mayıs çiçekleri yeni açarak ortaya seyrine doyum olmayan bir hal aldı. Mayıs ayıyla birlikte, mayıs çiçekleri ağırlıkta olmak üzere, pek çok bahar ve yaz çiçeği tabiata rengarenk bir görünüm katıyor.
MAKÜ, 10-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Öğrenci Toplulukları Tanıtım Günleri ile yüzü aşkın toplulukla öğrencilere yeni fırsatlar sunuyor.
2025 yılında cemrelerin havaya, suya ve toprağa düşme tarihleri belli oldu. Peki cemre nedir, düşme sırası nedir, 2025 cemre ne zaman düşecek? Baharın gelişini müjdeleyen cemreler ve etkileri burada!
Samsun’da Ocak ayında hava sıcaklıkları, mevsim normallerinin 10 derece üzerinde seyrederek vatandaşlara yalancı bahar yaşattı.
Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle badem ve erik ağaçları çiçek açtı.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar'ın (55), geçen yıl 19 Temmuz'da tekne kazasında ölümüyle ilgili Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame Kemer Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
Burdur Bucak’taki Bahar Optik’ten yılbaşı çekilişi! Prada, RayBan ve Michael Kors gözlükler sizi bekliyor. Hemen çekilişe katılın, Katılım için detaylar burada!
Yorumlar (0)