Mazot Fiyatlarındaki Artış Üreticileri Zor Durumda Bırakıyor!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada mazot fiyatlarının 45 TL'yi aşmasına tepki gösterdi. Akbulut, yüksek mazot fiyatlarının üreticileri zor durumda bıraktığını belirterek, destekleme çağrısı yaptı. Detaylar haberimizde. #MazotFiyatları #İzzetAkbulut #CHP #Burdur

Mazot Fiyatlarındaki Artış Üreticileri Zor Durumda Bırakıyor!

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'tan Mazot Fiyatlarına Tepki

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut, TBMM'de yaptığı konuşmada mazot fiyatlarının 45 TL'yi aşmasına tepki gösterdi. Akbulut, mazot fiyatlarının bu kadar yüksek olmasının başta üreticiler olmak üzere birçok sektörü zor durumda bıraktığını ve maliyetleri yükselttiğini söyledi.

CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut TBMM'de yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

" Sayın başkan değerli milletvekilleri mazot fiyatları son gelen zamlarla ülkemizde 45 TL'yi aşmış TBMM'de yaptığı konuşmada, Burdur'umuzda 46 TL’ye dayanmıştır mazot fiyatlarının bu kadar yüksek olması başta üreticilerimiz olmak üzere girdi maliyetinde mazot olan bir çok sektörü zor durumda bırakmış maliyetleri yükseltmiştir.

Çiftçilerimizi tarlalarından uzaklaştırmıştır. Genel seçimlerden bu yana yaklaşık 30 TL zamlanan mazot üreticiye üretimde kullandığı tutar kadar destekleme adı altında geri iade edilmelidir üreticiye yapılacak bu destek tüm ülkenin hayat pahalılığıyla boğuştuğu bu günlerde enflasyonun çok yükselmesinde engel olacaktır aksi takdirde ne yapılan askeri ücret zammı ne de yapılan maaş zamları hiçbir şey ifade etmeyecektir.

AKP iktidarında ülkenin kronikleşen sorunu olan maaş zamlarının enflasyon altında ezilme durumu devam edecektir. "

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Başkan Doğan yeni dönemde çiftçiler için büyük müjdeyi verdi
Bölgesel

Başkan Doğan yeni dönemde çiftçiler için büyük müjdeyi verdi

Yeni dönemde hayata geçireceği projelerinin arasında ekonomik sıkıntılar çeken çiftçileri unutmadığını ifade eden Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, “Önümüzdeki dönemde her bir çiftçimizi yıllık 400 litre mazot yardımıyla da destekleyeceğiz” dedi.

Çiftçiler için destek uzatıldı! Mazot desteği detayları için tıkla
Yaşam

Çiftçiler için destek uzatıldı! Mazot desteği detayları için tıkla

2024 yılı mazot desteği başvuru süresini 7 Ocak tarihine kadar uzattı. Kendine ait traktör ruhsatı ve ÇKS belgesi olan üreticilere, en az 5 dekar ve en fazla 20 dekar üzerinden destekleme yapılacak.

16  bin çiftçiye mazot desteği
Yaşam

16 bin çiftçiye mazot desteği

Kocaeli’de tarımsal kalkınmayı sağlamak ve katma değeri yüksek ürünler yetiştirmek hedefiyle 16 bin çiftçiye 2 milyon 700 bin litre mazot desteği veridi. Destekten yararlanan çiftçiler, hem projeden hem de elde ettikleri gelirden memnun.

Vekil Korkmaz duyurdu Burdurlu çiftçilere mazot ve gübre desteği
Bölgesel

Vekil Korkmaz duyurdu Burdurlu çiftçilere mazot ve gübre desteği

Burdur'da hububat üretimi yapan çiftçilere, kışlık ekimlerde yardımcı olmak amacıyla mazot ve gübre desteği ödemesi yapıldı.

Domates üreticileri isyanda
Yaşam

Domates üreticileri isyanda

Balıkesir ve bölgede salçalık domates yetiştiriciliği konusunda iddialı yerlerden biri olan Sındırgı ilçesinde, hava şartları nedeniyle rekolte düşüklüğünün yanı sıra fiyatların da düşmesi çiftçiyi tedirgin etti.

Akaryakıta dev indirim geliyor
Bölgesel

Akaryakıta dev indirim geliyor

29 Nisan Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere benzine 90 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.