Antalya

Mehmet Aurelio’nun acı kaybı Annesi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Antalyaspor’un yardımcı antrenörlüğünü yapan Eski milli futbolcu Mehmet Aurelio’nun annesi geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

Mehmet Aurelio’nun acı kaybı Annesi kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Antalyaspor’un yardımcı antrenörlüğünü yapan Eski milli futbolcu Mehmet Aurelio’nun annesi geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Aurelio, annesinin cenazesini almak için İstanbul’a gitti.
Eski Milli Futbolcu ve Antalyaspor yardımcı antrenörü Mehmet Aurelio’nun annesi Lucia Brito Dos Prazares dün İstanbul Çekmeköy’de bulunan evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Anne Lucia Brito Dos Prazares‘in cenazesi otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Annesinin cenazesini almak için gelen Mehmet Aurelio soruları cevapsız bırakırken sosyal medya hesabından annesi için duygusal mesaj paylaştığı görüldü.

“Dersler ve hayat dersleri için teşekkür ederim”
Aurelio mesajında “Öğretmen, savaşçı, kazanan, cesur, güzel, zeki, çalışkan ve en iyi anne. Hayatının son nefesine kadar bir savaşçıydın. Kalp krizi geçirdi, tepki gösterdi, bize geri döndü ama maalesef direnmedi. Dersler ve hayat dersleri için teşekkür ederim. Bugün, bana yaşattığın hatıralar ve harika anlar. Sonsuza kadar Lucia. Seni sonsuza kadar seviyorum” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor’dan başsağlığı
Antalyaspor da Aurelio için sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda, “
Yardımcı antrenörümüz Mehmet Aurélio’nun kıymetli annesi Lucia Aurélio’nun vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhume Aurélio’ya Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları ve değerli hocamıza başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kepez Kitap Fuarı başlıyor
Bölgesel

Kepez Kitap Fuarı başlıyor

Kepez Kitap Fuarı, 25 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Gazipaşa’da tefecilik operasyonu: 10 gözaltı
3. Sayfa

Gazipaşa’da tefecilik operasyonu: 10 gözaltı

Gazipaşa’da polis ekiplerince yürütülen operasyonda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, tefecilik ve kurşunlama olaylarına karışan 10 kişi gözaltına alındı.

Antalya'da ormanda kaybolan Ümmühani nine için ekipler seferber oldu
Bölgesel

Antalya'da ormanda kaybolan Ümmühani nine için ekipler seferber oldu

Antalya’nın Alanya ilçesinde kaybolan 80 yaşındaki kadın için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Antalya'da karbonmonoksit faciasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri teslim alındı
3. Sayfa

Antalya'da karbonmonoksit faciasında hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri teslim alındı

Antalya'da sobadan sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybeden 3 kişinin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındı.

Antalya'da işe gitmek için babasıyla servis bekleyen genç kadın dehşeti yaşadı
3. Sayfa

Antalya'da işe gitmek için babasıyla servis bekleyen genç kadın dehşeti yaşadı

Antalya'da işe gitmek için babasıyla servis bekleyen kadına bir kişi bıçakla saldırdı.

Kepez’den personeline beş oturumluk kariyer ve kişisel gelişim eğitimi
Bölgesel

Kepez’den personeline beş oturumluk kariyer ve kişisel gelişim eğitimi

Kepez Belediyesi, personelinin mesleki bilgi ve becerilerini artırmak, kurumsal verimliliği yükseltmek amacıyla başlattığı beş oturumluk kariyer gelişimi ve kişisel gelişim eğitimlerinin ilkini, Afet ve Kriz Yönetimi Uzmanı ve Eğitici Eğitmeni Yücel Binici ile Sosyolog ve Uzman Eğitmen Türkan Metin’in katılımıyla gerçekleştirdi.