Kayseri

Melikgazi Belediyesi, Salon Sporları Merkezi Projesiyle Gençlere Destek Veriyor

‘Önce Gençlik’ diyerek yeni dönem projelerini hazırlayan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Salon Sporları Merkezi projesi ile sporu ve sporcuyu destekleyecek bir projeye daha imza atıyor.

Melikgazi Belediyesi, Salon Sporları Merkezi Projesiyle Gençlere Destek Veriyor

KAYSERİ (İHA) - ‘Önce Gençlik’ diyerek yeni dönem projelerini hazırlayan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Salon Sporları Merkezi projesi ile sporu ve sporcuyu destekleyecek bir projeye daha imza atıyor.
"Spor kulüplerimizin yer aramasına gerek kalmayacak"
Kayseri'nin spor kenti olmasına katkı sağlayacak bir projeyi hayata geçireceklerini belirten Başkan Palancıoğlu, "Melikgazi'de bu yeni dönemde önce gençlik diyoruz. İnsanların hayatına dokunan, sağlıklı ve başarılı nesiller yetişmesine katkı sağlayan, sportif alanlarda desteklerine devam eden bir belediye olarak projeler hazırlıyoruz. Gençlerimiz bizim için değerli. Onları mutlu edecek, sosyalleşmeleri için gereken tüm projelerde yer almaya devam ediyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yıl içinde amatör sporcularımıza, kulüplerimize desteklerimiz oldu. Spor kulüplerimiz gençlerimizle ilgileniyor, onları belki de genç yaşta bazı kötü alışkanlıklardan ya da sapabilecekleri bazı yanlış yollardan koruyor. Biz de bu kapsamda desteklerimizi nitelikli bir tesis ile devam ettirmek istiyoruz. Salon Sporları Merkezi’mizle de spor kulüplerimizin yer aramasına gerek kalmayacak. Sporcularımızın iyi bir fiziki ortamda spor yapmalarını sağlayacağız. Burası şahıslarımız için değil de basketbol kulübü, voleybol kulübü gibi kulüplerimizin kullandığı yerler olacak. İçinde diğer sporlar olmak üzere savunma sporları da olacak. Farklı spor branşları şehrimize bir renk katıyor. Aynı zamanda birçok okulun spor eğitimlerini yapacakları ortak bir tesis olacak. Bu projemizi hayata geçirdiğimizde kulüplerin önü açılacak ve çok farklı sportif etkinlikler burada yapılacak. Kulüplerimizin sporlarını en iyi şartlarda yapması için elimizden ne gelirse yapacağız. Bu kapsamda sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edeceğiz. Yeter ki gençlerimiz spor yapsın biz her zaman onların yanındayız" dedi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Nazilli'de '1 Kitap 1000 Pencere' Etkinliği Yapıldı
Etkinlik

Nazilli'de '1 Kitap 1000 Pencere' Etkinliği Yapıldı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘1 Kitap 1000 Pencere’ kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Yüzlerce öğrenci ilçe protokol üyeleri ile birlikte parkta 1 saat süresince kitap okudu.

Şile'de Türk Diyanet Vakfı Tarafından Gazze Şehitleri İçin 10 Bin Fidan Dikildi
Yaşam

Şile'de Türk Diyanet Vakfı Tarafından Gazze Şehitleri İçin 10 Bin Fidan Dikildi

İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'de şehit olan Filistinliler için, Türk Diyanet Vakfı tarafından ‘1 İyilik 1 Fidan' projesi kapsamında düzenlenen fidan dikim töreniyle Şile'de 10 bin fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuldu.

KBÜ TEKNOKENT'ten Yerli ve Milli Nano Helikopter Projesi
Bölgesel

KBÜ TEKNOKENT'ten Yerli ve Milli Nano Helikopter Projesi

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Teknoloji ve Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) bünyesinde faaliyet gösteren Uludoğan Savunma Sanayi Teknoloji firması tarafından geliştirme aşaması devam eden "İnsansız Nano Helikopter" Türkiye’nin dışa bağımlılığını sona erdirecek ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) gücüne güç katacak.

Burdur'dan Dünyaya! Kadınların el emekleri dünyaya satılıyor
Bölgesel

Burdur'dan Dünyaya! Kadınların el emekleri dünyaya satılıyor

Burdur'da Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi'nin desteğiyle başlatılan El Dikimi Top Üretim Projesi, 300'e yakın kadına iş imkanı sunarak hem ekonomik kalkınmaya hem de sosyal gelişmeye katkıda bulunuyor.

Sultanhisar'da Çevre ve Değerler İçin Adım: Fidanlar Bahçeye Dikildi
Yaşam

Sultanhisar'da Çevre ve Değerler İçin Adım: Fidanlar Bahçeye Dikildi

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde ‘Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum’ (ÇEDES) projesi kapsamında Halk Eğitimi Merkezi’ne gönderilen fidanlar toprakla buluştu.

Burdur'da Engelsiz İş Atölyesi açıldı
Bölgesel

Burdur'da Engelsiz İş Atölyesi açıldı

Burdur Valiliği'nin sürdürdüğü proje kapsamında hayata geçirilen Engelsiz İş Atölyesi açılışı gerçekleşti.