Antalya

Menemen yerken çaldırdığı bisikletine kavuştu

Menemen yerken çaldırdığı bisikletine kavuştu

Menemen yerken çaldırdığı bisikletine kavuştu

Antalya’da emekli bir vatandaşın ziyarete geldiği arkadaşının iş yerinin önünden çalınan ve güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerdeki bisiklet bulundu. Bir hafta sonra bisikletine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan şahıs, yine arkadaşının menemen isteğini geri çevirmedi ama bu kez bisikletini iş yerinin içine aldı.
Olay, 1 hafta önce Muratpaşa ilçesi Balbey Mahallesi’nde yaşandı. 60 yaşındaki Faruk Palalar bisikletiyle arkadaşını ziyarete geldi. Bir süre iş yeri önünde sohbet eden ikili, daha sonra personelin yaptığı menemeni yemek için üst kata çıktı. Yaklaşık 15 dakika sonra aşağı inen Palalar, bisikletinin yerinde olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasını inceleyen Palalar, bisikletinin çalındığını fark etti ve durumu polise bildirdi. Bisikletin çalınma anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde şahsın bisikleti gözüne kestirip, binanın çevresinde gezmesi, iş yerini önünde eli arkasında bir ileri bir geri gittiği ve kimsenin olmadığını anladığı anda binip gittiği anlar yer aldı. Palalar’ın polise başvurmasının ardından yapılan detaylı çalışmada bisiklet bulundu.

"Menemen yemiştim"
Faruk Palalar, geçen hafta salı günü arkadaşını ziyarete geldiğini hatırlatarak, “Arkadaşımın da menemen yeme ricasını geri çeviremedim. İkinci kata çıktı bir kaç lokma yedim. 15 dakika sonra aşağı indim. Bisikletimin yerinde olmadığını gördüm. Polise bilgi verdim. Araştırma yapmaya başladılar. Dün bisikletimin bulunduğu haberini aldım. Çok sevindim" dedi.

"Yine arkadaşının yanına geldi"
Bisikletini bulan Antalya Emniyetine teşekkür eden Palalar, "Çok ince bir çalışma yaptılar. Hırsız 2 bin TL değerindeki bisikletimi 500 TL’ye satmış. Bisikletime kavuştu. Hemen bisikletimin çalındığı yer olan arkadaşımın yanına geldim. Yine menemen yedik ama bu kez bisikletimi iş yerinin içine aldım. Daha önce çalınan iki bisikletim bulunamamıştı. Ama üçüncü bisikletim geri geldi. Korkum var ama bu kez ya kilitliyorum yada bisikleti içeri alıyorum" diye konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya'da hırsız  ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi
3. Sayfa

Antalya'da hırsız ilkinde yakalanmadı ikicisinde yakayı ele verdi

Aynı iş yerine 2. kez çalıntı bisiklet satmaya çalışınca yakayı ele verdi

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar
3. Sayfa

Antalya'da Önce Çaldılar Sonra Satmaya Çalıştılar

Çalıntı bisikletlerin rengini ve parçalarını değiştirip satmaya çalışırken yakalandılar

 Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku
3. Sayfa

Antalya 'da toplu ulaşım kart dolum cihazından para toplayan personele hırsızlık şoku

Antalya’da toplu taşıma biniş kartı dolum cihazında biriken paraları torbalarla toplayan Büyükşehir Belediye personelleri hırsızların kurbanı oldu. Devamı haberimizde.

Antalya'da Hırsız  Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı
3. Sayfa

Antalya'da Hırsız Lastikleri patlamış eski bisikleti bırakıp, 6 bin TL'lik son model bisikleti çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir kişi, lastikleri patlak bisikletle geldiği iş yerinden 6 bin TL'lik son model bisikleti çalarak kayıplara karıştı Devamı haberimizde...

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı
3. Sayfa

Manavgat'ta Kasklı Şahıs İşyerine Girerek Oyuncak Çaldı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir iş yerinden çok sayıda oyuncak çalan kasklı hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. Devamı haberimizde..

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki  Gün Üst Üste Soydu
3. Sayfa

Antalya' da Hırsız Aynı İş Yerini İki Gün Üst Üste Soydu

Antalya'nın Serik ilçesinde hırsızlar, kapıyı kırarak girdikleri iş yerini iki gün üst üste soydu. Devamı Haberimizde...