MERSİN (İHA) - Mersin'de ticari taksi çalan 2 şüpheli polisin çalışması sonucu yakalanırken, zanlıların çaldıkları araca bir de müşteri aldıkları ortaya çıktı.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, merkez Akdeniz ilçesinde ticari bir taksinin çalındığının bildirilmesi üzerine harekete geçen Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Bölgedeki kamera görüntülerini inceleyen ekipler, M.O ve R.Ş adlı 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Zanlılar, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
Öte yandan, incelenen kamera görüntüleri arasında, zanlıların, aracı çaldıktan sonra yolda taksiye bir müşteri aldıkları anlara ilişkin görüntüler de yer aldı.
Isparta'da Deregümü Köyü yolunda ticari taksi ile elektrikli bisiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle elektrikli bisiklet sürücüsü yola savrularak yaralandı.
Kadıköy’de ticari taksiciyi bıçaklayan 3 çocuk yakalandı. Yaşları 18’den küçük olan ve çeşitli suçlardan kayıtları olan çocuklardan ikisi serbest bırakılırken biri tutuklandı.
Antalya’da korsan taşımacılıkla mücadele çerçevesinde 28 otomobil trafikten men edildi.
Diyarbakır’da temizlik personeli, çöp konteynerini kamyona boşalttığı esnada arkadan gelen ticari taksinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Antalya’da taksimetre açmayan, emniyet kemeri kullanmayan, araç sürerken cep telefonu kullanan, diğer kanun ve kuralları ihlal eden 35 taksi sürücüsüne 43 bin 500 TL trafik idari yaptırım para cezası uygulandı.
Bursa'da hamile kadın ve yakınlarını hastaneye yetiştirmeye çalışan taksi, motosiklete çarptı. Kazada 1'i ağır 6 kişi yaralandı.
Yorumlar (0)