Yatırımlar yakinen takip edilerek bir an evvel hizmete başlaması için çalışma yapılıyor.
Bu hususta, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, çalışmaları hızla devam eden Bucak Emin Gülmez Ortaokulu inşaatını yerinde inceledi. Milletvekili Uğur'a, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar eşlik etti.
Konu ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Yasin Uğur, " Çalışmalarına hızla devam edilen Bucak Emin Gülmez Ortaokulu inşaatını yerinde inceledik. Okulumuzun fiziki durumu son aşamaya geldi. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim vermeye başlaması için canla başla çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Safa Sönmez, her sene Boğazköy'de yaşanan sel sonrasında, geçen yıl verilen sözlerin neden tutulmadığını sordu..
İYİ Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Safa Sönmez, geçtiğimiz günlerde 2. kez Kent Ormanı kavşağı ışıklandırmasına dikkat çekmesinin ardından gelen açıklama sonrasında imalı teşekkür mesajı yayımladı.
Burdur'un Bucak ilçesinde etkili olan yağış nedeniyle Boğazköy'deki ovalar ile bazı ev ve ahırlar su altında kaldı. İlçede 7 Aralık'taki yağışın ardından 1 ayda ikinci kez su baskını yaşandı.
AK Parti Burdur Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Yasin UĞUR, Burdurlu hemşehrilerine bir mesaj yayımlayarak Burdurlular olarak kabine sonrası Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın salgınla mücadelede alınan yeni kurallara hassasiyetle uyulması için özen gösterelim, dedi.
AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Gölhisar Yusufça Göleti ve Sulaması işinde bu yıl 4 milyon 650 bin TL ödenek kullanılmış oldu dediler.
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2020 YILI BURDUR EK YATIRIM PROGRAMI BELLİ OLDU.
Yorumlar (0)