Babadağ Belediyesi, motosiklet tutuklarını 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceği ‘Denizli Motofest’ ile buluşturmaya hazırlanıyor.
Denizli Motofest, Babadağ Belediyesinin ev sahipliğinde 30-31 Ağustos ve 1 Eylül 2024 tarihlerinde Babadağ ilçesinde düzenlenecek. “Bu şenlik, tam senlik” sloganıyla organize edilen Denizli Motofest, sürpriz konukları, Dj performansı, konserler, eğlenceli yarışmaları, hediyeleri ve akrobasi gösterileriyle motosiklet tutkunlarına unutulmaz bir 3 gün yaşatacak.
Binlerce kişiyi bir araya getirmesi hedeflenen motosiklet festivali hazırlıklarının tüm hızıyla devam etiğini açıklayan Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, “3 gün boyunca adrenalini yüksek, eğlenceli ve unutulmaz anlar yaşamak için bu muhteşem etkinlikte buluşalım. 30 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında ilçemizde düzenleyeceğimiz Denizli Motofest’e tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.
Denizli’nin Acıpayam İlçesinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil elektrik direğine çarptı
Antalya'da polis ekiplerinden kaçan ve yakalanacağını anlayınca arkadaşı Sezer Bozkurt tarafından başından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki genç kızın cenazesi yakınları tarafından teslim alınarak toprağa verilmek üzere memleketine götürüldü.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Kepez denilince varoşların akla geldiğini belirterek, "Kepez tam bir Türkiye mozaiği, biz 700 bin nüfuslu kocaman bir köyüz.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, startını verdiği 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda yaptığı açıklamada, "Spor turizmi açısından çok önemli bir organizasyon. Ülkemiz spor turizmiyle, spor organizasyonlarıyla pek çok turisti ağırlıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte 19 ilçede yıl boyu aralıksız sürdürdüğü vektörle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaz sezonu öncesi Kaleiçi esnafını ziyaret ederek başarılı bir sezon geçirmelerini diledi.
Yorumlar (0)