Samsun

Motosikleti çalınan genç isyan etti

Samsun’da polisin nasihati ile gündem olan gencin motosikleti, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.

Motosikleti çalınan genç isyan etti

Samsun’da polisin nasihati ile gündem olan gencin motosikleti, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Kuryelik yaptığını ve ekmek teknesinin çalındığını ifade eden genç, motosikleti almak için 2 sene uğraştığını, gençliğinin en güzel yıllarından 2 senesinin çalındığını söyledi.
Samsun’da yaşayan ve geçen temmuz ayında hız yaparak canını tehlikeye atması sonucunda bir trafik polisi tarafından babacan tavırla uyarılarak gündem olan Muhammet Fatih Ukde’nin ekmek teknesi olan motosikleti çalındı. İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi üzerinde İstiklal Caddesi ile 100. Yıl Bulvarı’nın kesiştiği noktada bir market önünden çalınan motosikletini arayan genç, o motosikleti ile kuryelik yaptığını, sosyal medyaya videolar çektiğini ifade etti.


"2 senemi çaldılar"


Çevrede bulduğu güvenlik kamera görüntülerini izleyen Fatih Ukde, "Motosikletim marketin önünden çalındı. Tam da kameranın önünden çalındı. Ama kamera çalışmıyormuş. Ben başıma gelmeyeceğini düşünüyordum ama benim de başıma geldi. Sosyal medyaya videolar çekiyorum. Başıma geleceğini hiç düşünmüyordum. Çalındığı zaman ilk gün 10 kişi aradık. Farklı farklı mahallelerde aradık. Bulamadık ve şu anda kamera kayıtları inceleniyor. Bu benim keyfi motosikletim değildi. O motosiklet benim çalışma motosikletimdi. En kötüsü de o. O benim çalışarak aldığım ve çalışmaya devam ettiğim motosikletti. Motosikletim çalındı ama ben ona 2 sene emek vermiştim. Aslında benim yıllarımı da çaldılar. Gençliğimin en güzel yıllarından 2 senem çalındı. Geçmişte trafik polisi ile yaşadığım olaydan sonra daha küçük bir motosiklet aldım. Hem ceza yememek için hem de tehlikeli olduğu için daha küçük bir motosiklet tercih ettim. Daha sonrasında o da çalındı ve bir şeyim kalmadı" dedi.
Motosiklet tutkunu genç, ekmek teknesi olan motosikletini her yerde arıyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Evine iftara gittiği ikiz kardeşini bıçakladı
3. Sayfa

Evine iftara gittiği ikiz kardeşini bıçakladı

Samsun'da bir kişi evine iftara gittiği ikiz kardeşini bıçakladı.

Canik'te marketlere Ramazan denetimi
Bölgesel

Canik'te marketlere Ramazan denetimi

Canik Belediyesi, Ramazan ayında ilçedeki marketlere yönelik kontrol ve denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

Karton yüklü tır, Karayolları Denetleme İstasyonu'nda alevlere teslim oldu
3. Sayfa

Karton yüklü tır, Karayolları Denetleme İstasyonu'nda alevlere teslim oldu

Gürcistan Tiflis'ten Kütahya'ya hurda karton götüren tır, Samsun'da Karayolları Denetleme İstasyonu'nda alev alev yandı.

Yaşlı kadın 1 kilo 205 gram metamfetamin ile yakalandı
3. Sayfa

Yaşlı kadın 1 kilo 205 gram metamfetamin ile yakalandı

Samsun'un Bafra ilçesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda yaşlı bir kadın 1 kilo 205 gram metamfetamin ile yakalandı.

Sokakta taciz ettiği kadını, kendisine tepki gösterince darp ederek hastanelik etti
3. Sayfa

Sokakta taciz ettiği kadını, kendisine tepki gösterince darp ederek hastanelik etti

Samsun'da sokakta yürüyen 30 yaşındaki kadını takip ederek tacizde bulunan, kadının tepki göstermesi üzerine ona saldırıp darp ederek elmacık kemiğini kıran şahıs, tutuklandı.

Atakum’da Ramazan dayanışması
Yerel Yönetim

Atakum’da Ramazan dayanışması

Samsun’un Atakum Belediyesi, hem Ömer Halisdemir Tesisi'nde ücretsiz iftar yemeği veriyor hem de 65 yaş üzeri ile dezavantajlı vatandaşların evlerine iftar yemeği götürüyor.