Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıda, Muğla’nın iç kesimlerinde gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.
Yapılan açıklamada, “Son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden itibaren Muğla’nın iç kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışın sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir” denildi.
Antalya'da önce otomobile ardından da bariyerlere çarpıp takla atan aracın açılan kapısından yola savulan 19 yaşındaki genç sürücü hastanede hayatın kaybederken 3 kişi yaralandı.
Gümüşhane'nin Kürtün ilçesine bağlı Günyüzü ve Üçtaş köylerinde yıllardır süregelen idari bağlılık tartışması, Danıştay'ın verdiği kesin kararla sonuçlandı.
Antalya'da Muratpaşa Belediyesi, yıllardır süren mücadelenin ardından Kırcami imar planını hayata geçirmeye başladı.
Corendon Airlines’ın sponsor olduğu BIKE AID Bisiklet Takımı, 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda yer alacak.
CW Enerji, Bursa'da faaliyet gösteren bir firmayı daha güneş panelleri ile donattı.
Antalyalılar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Mustafa Sandal konseri ile kutladı.
Yorumlar (0)