Samsun'da 30 yıldır kumaşçılık yapan Alaattin Atıcı, muhtar adayı olmadığını ilginç bir afişle duyurdu. "Unkapanı Mahallesi muhtar adayı (değilim), niye diye sormayın, kafanızı yormayın" yazılı afişler görenlerin dikkatini çekiyor.
Çorum'da iddialara göre bir kişi seçimde karşı tarafı desteklediği için muhtar adayı tarafından darp edilerek yaralandı.
Mardin'e 34 yıl önce gelin gelen ve muhtar seçilen Yasemin Düzce, 31 Mart yerel seçimlerinde Artuklu ilçesine bağlı Çukuryurt Mahallesi'nin yeniden tek muhtar adayı oldu.
Bartın’da bulunan haber sitesi, gazete ve televizyonlarda görev yapan ve haber için yarışan 3 gazeteci, şimdi muhtar adayı olmak için çabalıyor. Gazeteci muhtar adayları, seçilmeleri halinde ise mahalle ve köylerine en fazla hizmeti getirmek için yarışacaklarını ifade etti.
Hatay’ın İskenderun ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Naim Atar, "Belediye başkanı gibi çalışacağım" diyerek muhtaç insanlara yardım eli uzatmak için mahallesi adına dernek kurarak seçimlere iddialı girdi.
Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde 123 mahalle bulunuyor. Bu mahallelerden biri olan Akpınar'da ise muhtarlık seçiminde ilginç bir gelişme yaşandı. İlçenin tek kadın muhtar adayı olan 30 yaşındaki Çiğdem Özdemir, sokak hayvanları ve kadınlara öncelik verdiği projeleri ile mahalle sakinlerinin oyunu istiyor.
Samsun’da muhtar adayı olan emekli polis memuru, çocuklara ücretsiz pamuk şeker ve patlamış mısır dağıttı.
Yorumlar (0)