Burdur'un Bucak ilçesi Konak Mahallesi Muhtarı Ali Uğurtay'ın kayınbabası hayatını kaybetti.
Acı haberi, Muhtar Ali Uğurtay, "Kayın babam Abdullah Dağhan vefat etmiştir Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah" sözleriyle duyurdu.
Kayseri Akçatı Mahallesinde yaşayan Abdullah Dağhan'ın cenazesi yarın İldem mezarlığı‘nda öğle namazı sonrası toprağa verilecektir.
Bucak Konak Mahallesi Muhtarı Ali Uğurtay, sahur davulu geleneğini yaşatmaya devam ediyor. Ramazan coşkusunu mahalleye taşıyan Uğurtay'ın uygulaması büyük beğeni topluyor.
Bucak Konak Mahallesi’nde Muhtar Ali Uğurtay’ın önderliğinde gerçekleşen çocuk etkinliği, Şirinler Parkı’nda bayram havası yaşattı. 12 Kasım’da düzenlenen etkinlikte çocuklar, pamuk şeker, popcorn ve palyaço gösterileriyle doyasıya eğlenirken aileler de keyifli anlar geçirdi. Detaylar için tıklayın!
Konak Mahallesi Muhtarı Ali Uğurtay, 'Her Şey Konak Mahallesi Çocuklarımız İçin' sloganıyla 12 Kasım 2024'te Bucak Belediyesi Şirinler Parkı'nda çocuklar için özel bir etkinlik düzenliyor.
Burdur Bucak'ta Konak Mahallesi Muhtarı Ali Uğurtay, Olukaltı ve Hükümet Camii'lerinde yaz Kur’an kursu öğrencilerini ziyaret ederek, dondurma ve meyve suyu ikram etti, destek mesajı verdi.
Bucak'ın Oğuzhan Mahallesi Muhtarı Hilmi Uysal ve Konak Mahallesi Muhtarı Ali Uğurtay, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu makamında ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Burdur Bucak Konak Mahallesi muhtarını seçti! Burdur'un Bucak ilçesinde Konak Mahallesi'nde Ali Uğurtay, mahallenin yeni muhtarı seçildi.
Yorumlar (0)