Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın yılbaşı klasiği Yeni Yıl Çarşısı açıldı. Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’na kurulan çarşı 2 Ocak’a kadar ziyarete açık olacak.
Muratpaşa Belediyesi, Türk turizminin başkenti Antalya’da yaklaşan yeni yıl için hazırlıklarını tamamladı. Adalya Vakfı’yla birlikte her yeni yıl öncesi Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’nda kurulan çarşı açıldı. Yeni yılın heyecanı erkeden yaşamak isteyenlerin adresi olacak çarşı, saat 10.00’dan 23.00’e 2 Ocak’a kadar açık olacak. LED ışıklarla süslenen çarşıda birbirinden renkli el emeği göz nuru ürünler, hediyelik eşyalar ve yılbaşı soflarına eşlik edecek tatlar yer alıyor.
İHA
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı işbirliğiyle yılbaşı klasiği haline gelen Yeni Yıl Çarşısı için hazırlıklar başladı.
Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı’nın yılbaşı klasiği Yeni Yıl Çarşısı açıldı. Muratpaşa Atatürk Kent Meydanı’na kurulan çarşı 2 Ocak’a kadar ziyarete açık olacak.
Antalya’da Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, belediyenin Yeni Yıl Çarşısında Karadeniz ürünlerinin satıldığı stantta kuymak yapımına eşlik etti.
Muratpaşa Belediyesi’nin Yeni Yıl Çarşısı sahnesinde, cuma akşamı dünya akordeon çalma şampiyonu Aleksandr Poeluev, cumartesi ise Youtube’da yayımladığı akustik şarkı yorumlarıyla dikkat çeken Eda Baba Antalyalılarla buluşacak.
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin Yeni Yıl Çarşısı, 20 Aralık’ta açılıyor.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yılbaşı öncesi ve sonrası trafik denetimlerinde kontrol edilen 3 bin 946 araçtan 175’ine ceza işlem uyguladı.
Yorumlar (0)